Hořčíkový olej ve spreji má spoustu přínosů

Share

Hořčíkový olej používaný ve spreji je koncentrovaný chlorid hořečnatý získávaný z hloubky 1 600 metrů pod mořským dnem. V podstatě se jedná o čistý a přírodní roztok bez umělých znečišťujících látek, který má blahodárné účinky na lidský organismus. V následujících řádcích vám prozradíme, proč byste měli hořčíkový olej používat i vy.

Sprej s hořčíkovým olejem představuje rychlý a účinný způsob, jak doplnit hladinu hořčíku. Používá se i na cestách. Vybrat si můžete z pestré škály provedení, přičemž hořčíkový olej je vhodný i k relaxaci a úlevě svalů.

Jak hořčíkový olej funguje?

Použití je jednoduché, zkrátka se nastříká přímo na pokožku, kde se hořčík začne okamžitě vstřebávat. Procesu se říká transdermální absorpce. Spousta lidí si ani neuvědomuje, že i pokožka je orgán, přes který se do těla dostávají důležité látky, vitaminy a minerály. Hořčík přes pokožku prochází přímo do cév a svalů a nemusí se zdlouhavě vstřebávat v trávicím systému. Hořčík jako takový má spoustu předností, zejména ve formě spreje:

  • představuje rychlý způsob, jak doplnit hořčík do těla,
  • se používá na cestách,
  • pomáhá kostem vstřebávat vápník,
  • zmírňuje svalové napětí a urychluje regeneraci,
  • umožňuje klidný spánek.

Jak používat hořčíkový sprej?

Používání spreje nemůže být jednodušší. Stačí ho nastříkat na tělo a vmasírovat do pokožky. Sprej se může aplikovat na jakoukoliv část těla. Pro dosažení výborných výsledků se nanáší na čistou pokožku (ideálně po koupeli či sprše). Soustřeďte se především na klouby, svaly a problematické oblasti. Hořčíkový olej nenanášejte na porušenou či citlivou pokožku.

Jestliže si chcete koupit vskutku kvalitní produkt, který je univerzální pro regeneraci, svalové napětí a další, podívejte se do e-shopu Woldoshop.cz. Zakoupíte zde hořčíkový olej s 31 % chloridu hořečnatého.

Read more

Local News