Hledáte špičkový kolimátor pro Glock? Máme pro vás tip

Share

Jste hrdými majiteli Glocku MOS a chcete si nyní pořídit kolimátor? A je pro vás těžké se v současné nabídce trhu zorientovat? Nezoufejte. Inspirujte se tipem na kolimátor, který si zkrátka a jednoduše oblíbíte.

Jaký kolimátor pro Glock si pořídit

Kolimátorů pro Glock pochopitelně existuje celá řada. Jedním ze špičkových modelů je přitom Holosun série SCS. Ten je kompatibilní s Glockem 19. Pokud však vlastníte Glock 43 nebo 48, budete se muset poohlédnout po jiném modelu.

Předností tohoto kolimátoru je přitom fakt, že je velmi úsporný. Proud odebírá řádově v jednotkách µA při zobrazení tečky a obrazce. V takovém případě můžete očekávat, že kolimátor vydrží až 10 000 hodin provozu.

Automatická korekce osvětlení bodu

Holosun SCS pracuje s pokročilou LED technologií, která dokáže rozpoznat intenzitu osvětlení před vámi. Pokud tedy například budete stát na místě v přítmí a mířit ven, kolimátor dokáže velmi dobře regulovat osnovu. 

Viditelnost mířidel je zachována

Možná si říkáte, zda přes kolimátor stále uvidíte na pevná mířidla zbraně. Odpověď zní ano. Kolimátor je totiž vyráběn pro Glocky tak, aby viditelnost mířidel zůstala plně zachována. Kolimátor je možné instalovat bez dalších destiček, přičemž bude kopírovat rovinu závěru zbraně. 

Má solární panel

Na popisovaném modelu rovněž najdete solární panel nové generace, který dokáže během jedné hodiny do baterie uložit kapacitu 100 µAh. Jedna hodina provozu ve venkovním prostředí vám tak teoreticky vystačí na 83 hodin provozu baterie. 

Více informací ze světa kolimátorů najdete na www.holosun.cz.

Read more

Local News