Garážová vrata a venkovní rolety v moderním kabátku

Share

Stylový a funkční dům se neobejde bez moderních prvků, jako jsou venkovní rolety a garážová vrata. Jen s těmito prvky je vysněný domov komfortní a účelný.

Když se máte rozhodnout, zda jsou lepší venkovní žaluzie, anebo rolety, nastane problém. To samé platí i při koupi posuvných bran a sekčních garážových vrat. Podívejme se výhodám a nevýhodám jednotlivých vymožeností na zoubek.

Venkovní žaluzie, či rolety?

Oba způsoby stínění oceníte nejen v parných letních dnech, ale také v zimních měsících. Venkovní žaluzie i rolety ochrání proti slunečním paprskům a dokážou zregulovat denní světlo. V každém případě jsou ideální jako zvuková bariéra z okolního prostředí a nedovolí očím kolemjdoucích pozorovat dění uvnitř domu. Dalším pozitivem jsou ochranné prvky před zloději, úspora energie, estetická funkce i odolnost proti povětrnostním vlivům.

K vyhledávanějším patří venkovní rolety, protože dokážou interiér zcela zatemnit. Pokud se však jedná o komfortní regulaci světla, vítězí žaluzie. Lamely je možné dle libosti nastavit. Bez potíží je pořídíte v pestré paletě designů, šířek i délek.

Auto je venku za pár vteřin

Klíčem k bezpečnosti domu je výběr správné křídlové či posuvné brány. Druhé zmiňované sednou k objektům, kde není místa nazbyt. Křídlové brány mají svůj šarm, nicméně vyžadují pro otevření dostatek prostoru.

Pokud se jedná o garážová vrata, i zde je nutné brát ohledy na místo kolem domu, tepelnou izolaci, cenu, údržbu. Ve společnosti Bubík v nabídce najdete sekční garážová vrata, která se snadno montují a pyšní se výbornými tepelnými a izolačními vlastnostmi. Za zmínku stojí také rolovací garážová vrata, jež nezabírají mnoho místa pod stropem garáže a mají elegantní vzhled. Veškeré prvky mají své výhody a nevýhody. V daném prostoru se osvědčí více díky ovládání anebo designu.

Read more

Local News