Fotopast vám pomůže s ochranou vašeho majetku

Share

Jsou spolehlivé, kompaktní a cenově výhodnější než propracované kamerové systémy. O čem je řeč? O fotopastech, které vám pomohou s ochranou vašeho majetku. Vzhledem ke své charakteristice se přitom těší čím dál větší oblibě.

Vsaďte na českého výrobce

Pokud se mezi aktuální nabídkou fotopastí příliš neorientujete, pravděpodobně budete rozsáhlým výběrem překvapení. Skvělou volbou jsou však fotopasti české značky FOXcam. Tato značka je na trhu dostupná již třetím rokem a jednotlivé modely vynikají svým špičkovým zpracováním a zároveň příznivou cenou. 

FOXcam FORESTER potěší nenáročné

Pokud se řadíte spíše mezi nenáročné uživatele, pravděpodobně se vám bude zamlouvat fotopast FOXcam FORESTER. Jednotlivé záznamy ukládá na SD kartu a jsou tedy připraveny pro pozdější prohlížení. Přístroj navíc zaujme svým silným přísvitem a detekčním rozsahem PIR čidla, díky kterému ji lze použít na vzdálenost 30 metrů.

FOXcam Wi-Fi nabízí moderní funkce za rozumnou cenu

FOXcam Wi-Fi může nabídnout vysoce kvalitní denní i noční záznam. Její nastavení je navíc velmi jednoduché a slouží k němu aplikace, kterou si stačí stáhnout do mobilního telefonu (na operační systém Android i iOS). 

FOXcam SG880-4G pro náročné

Pokud od fotopasti očekáváte opravdu nadstandard, pravděpodobně vás zaujme model FOXcam SG880-4G. Tento model nabízí velmi rychlou konektivitu po 4G sítí a snímky odesílá na mobil, e-mail nebo do cloudové aplikace. Fotopast lze přitom na dálku i jednoduše deaktivovat, pokud je to potřeba.

Více informací ze světa fotopastí najdete na www.eshop-fotopasti.cz.

Read more

Local News