Fotopast BolyGuard MG984G-36M tvoří perfektně vykreslené snímky

Share

V současné době je na trhu k dostání nová fotopast, která se skrývá pod označením BolyGuard MG984-36M. Někteří čekali, že se bude od staršího modelu lišit pouze několika softwarovými změnami. Výrobce však vsadil na zajímavější řešení a fotopast vybavil hned několika praktickými funkcemi. Jaké to jsou?

Spousta praktických funkcí

BolyGuard MG984G-36M do vínku dostala rychlejší 4G+ LTE modem, který dosahuje nižší spotřeby energie oproti staršímu modelu. Navíc se fotopast pyšní několika užitečnými funkcemi, jako například možností přepsat zaplněnou SD kartu nebo chránit fotopast heslem.

Součástí balení je nový typ 4G antény s kloubem, který se postará o lepší signál a zároveň snižuje spotřebu energie fotopasti.

Rozlišení fotografií vás překvapí

Za zmínku rozhodně stojí doslova obří rozlišení fotografií, které dosahuje velikosti 36 MPx. Rozlišení je přitom softwarově interpolováno a fotopast dále pracuje s obřím C-mos čipem s nativním rozlišením 14 Mpx. Díky této kombinaci jsou fotografie velmi čisté a kvalitní.

Fotopast pochopitelně podporuje i cloudové úložiště Molnus, které je mezi uživateli fotopastí stále více oblíbené. A není se čemu divit. Díky tomuto úložišti je nastavení fotopasti otázkou chviličky.

Perfektní denní i noční snímky

BolyGuard MG984G-36M pořizuje skutečně fantastické fotografie. Pyšní se věrnými barvami a nádherně vykreslenými stíny. Zmínit rozhodně musíme kvalitu nočních fotografií. Pokud se těsně před fotopastí nachází nějaká překážka (například větvička), dokáže chytře upravit výsledný snímek tak, aby nebyl přepálený.

Tím se kromě jiného liší od většiny levných a nekvalitních fotopastí, které nedokáží věrně vykreslit barvy. Výsledkem takových přístrojů je neodpovídající barva země, listí či sněhu. Noční snímky zároveň bývají kvůli bezprostředním překážkám silně přepálené.

Pro více informací ze světa fotopastí navštivte web www.eshop-fotopasti.cz.

Read more

Local News