Fotbaloví herci – Víte, kteří slavní fotbalisté si zahráli ve filmu?

Share

Věděli jste, že řada slavných “čutálistů‘‚ si už vyzkoušela roli herců? Jak se jim to (ne)povedlo posuďte sami.

Top 5 fotbalových herců

Někteří slavní fotbalisté se rozhodli pověsit své kopačky na hřebík a zkusit štěstí na filmovém plátně. Jiní zatoužili po filmovém zychycení svého sportovního života.

Jak to dopadlo?

Stan Collymore a jeho Základní instinkt 2

Tento anglický hráč se rozhodl ukázat své herecké schopnosti v pokračování slavného snímku po boku Sharon Stone. Bohužel nebo spíše bohudík film byl natolik špatný, že jeho slabšího výkonu v roli fotbalisty si nikdo prakticky nevšiml.

Pelé a Vítězství

Americký film z roku 1981 je zřejmě nejznámějším snímkem s fotbalovou tematikou. Odehrává se během 2. světové války a mimo jiné si v něm zahrály takové hvězdy jako Sylvester Stallone nebo Michael Caine.

David Beckham v trilogii Gól!

Davidovi se nedá upřít talent v hraní fotbalu a v tom vypadat za každé situace dobře. Ale v mluvení dobrý nikdy nebyl a jinak tomu není ani ve zmíněných filmech.

Zinedine Zidane v dokumentu Zidane, portrét 21. století

V tomto případě se nejedná o film, ale o dokument zachycující jednoho s nejlepších fotbalistů světa. Filmového portrétu se ujal slavný Douglas Gordon.

A nyní přichází do kin…

Cristiano Ronaldo v dokumentu Ronaldo

Dokument nazvaný Ronaldo se bude promítat po celém světě a dá se očekávat, že o něj bude zájem. Krátký trailer naznačuje, že diváci dostanou šanci nahlédnout do jeho každodenního života fotbalové legendy hezky zblízka.

„Myslím, že lidé si tenhle dokument zamilují. Nebude to žádná fikce, nic nebude zmanipulované. Fanoušci zjistí, kdo opravdu jsem,“ nechal se slyšet Ronaldo, který se sám zúčastní slavnostní premiéry 9. listopadu v Londýně.

Co na to říká Lionel Messi? Podívejte se na jeho reakce na trailer

Read more

Local News