Fotbal nebo sexy kočky? LFL spojila vše, co mají muži rádi!

Share

Sedíte na gauči v ruce ovladač a přemýšlíte, jakému programu dát přednost? Fotbal nebo snad lechtivější kanál? Dobrá zpráva! Přichází sport, který spojil všechny vášně muže!

LFL (Legends Football League) je ženská fotbalová liga, které se přezdívá fotbal v podvazcích. Najdete v ní všechno, co má chlap rád – adrenalin, sexy pokoukáníčko, bitky, sport, emoce – jo, stojí to prostě za to!

Seznamte se s LFL

Čí geniální nápad to byl? Kdo dostal odvahu spojit nejoblíbenější sport na světě a krásky ve spodním prádle? Ten chytrý chlapík se jmenuje Mitchell S. Mortaza s touto odvážnou myšlenkou přišel už v roce 2009.

Když se rozjela první sezóna LFL přišlo plno rozporuplných reakcí. Jedni jásali (muži) a druzí to označovali za sexistické (ženy) a zbytek to považoval za pouhý marketingový tah, jak přilákat více lidí k obrazovce (muži, které štvalo, že na to nepřišli sami). Ať to bylo jak chce, dnes se LFL hraje v AMerice, Kanadě i Evropě a kombinace drsného fotbalu a sexy sportovních dresů přináší stále šťavnatější ovoce.

Jasně, že je to marketingový tah, ale nemyslím si, že je něco špatného na propagování zdravého těla. Ženy jsou krásné. A naše „dresy“ se moc neliší od oblečení, které běžně nosí například gymnastky, plavkyně, běžkyně či volejbalistky,“ říká jedna z tvrdých hráček.

I takhle jde nakopat zadek

Způsob hry se v mnohém podobá ostatním fotbalovým ligám. Nutností jsou ramenní vycpávky, chrániče kolen, loktů a přilba je víc než potřebná. Ovšem pak je tu také podprsenka, kalhotky, podvazkové pásy – prostě klasická výbava.

Tým složený ze samých agresivních kočiček má 7 hrajících a 3 v záloze. 

Samy hráčky si pochvalují, že díky hře mohou někomu beztrestně nakopat zadek a ještě u toho vypadat zatraceně dobře.

Read more

Local News