Firma Extéria se postará i o vaši BOZP i PO

Share

BOZP a PO jsou zákonné povinnosti, které musí mít každý podnikatel, byť drobný živnostník, vyřešené. Pokud tak není, v případě příchodu neohlášené kontroly z OIP může podnikatel očekávat velice vysoké pokuty, které se dostávají až do několika set tisíc korun, ne-li více. V současné době se v Česku nachází až čtyřicet procent podnikatelů, kteří o BOZP a PO nevědí nic. A právě oni by se měli obrátit na firmu Extéria, která se o BOZP a PO postará.

Jak již bylo zmíněno, mít vyřešenou bezpečnost práce a požární ochranu je ze zákona povinné. V současné době se však stále nachází mezi námi podnikatelé, kteří o této zákonné povinnosti nevědí takřka nic, a tak jsou ohroženi tím, že jim bude stanovena pokuta ve výši několika set tisíc korun, pokud dorazí neohlášená kontrola ze státní správy.

Pokud patříte mezi ně, je načase se obrátit na firmu Extéria.

Kvalitní služby za nejnižší ceny na trhu

Důvodů, proč se obrátit na firmu Extéria, je opravdu mnoho. Hlavním důvodem je poskytování kvalitních služeb za opravdu nízké ceny (v porovnání s konkurencí se jedná o nejnižší ceny na trhu). Firma se postará o zpracování a následné aktualizování veškeré dokumentace týkající se bezpečnosti práce a požární ochrany, dále se postará o školení BOZP a vyřeší všechny pracovní úrazy, které se na pracovišti stanou.

Výhodou firmy Extéria je skvělá telefonická podpora, na kterou se člověk dovolá takřka okamžitě, nikoli až za několik dlouhých minut či hodin, jak je to zvykem u jiných společností.

O firmě Extéria

Důležité je samozřejmě vědět více informací o firmě Extéria. Jedná se o společnost, která je na trhu už několik dlouhých let. Během let, co působí na českém a také na slovenském trhu, se stala největší korporací na BOZP a PO u nás. V současné době se pyšní tisícovkami spokojených klientů, kteří každým rokem přibývají.

 

 

Read more

Local News