Erotické prádlo: Klíčové trendy pro rok 2024

Share

Nosit pod vrstvami oblečení vražedné erotické prádlo je jako mít tajnou superschopnost. Začít den tím, že vklouznete do něčeho sexy a pohodlného, je to nejlepší, co můžete udělat pro své sebevědomí, i když jste jediná, kdo to uvidí. Výběr spodního prádla je až příliš často uspěchaným rozhodnutím, přičemž skutečné přemýšlení jde až na samotný outfit. Ve skutečnosti by ale nemělo být vedlejší.

Měnící se trendy ovlivňují nabídku spodního prádla v každé sezóně více, než byste si mysleli. Barvy a siluety na přehlídkovém mole se často přímo promítají do kolekcí spodního prádla – a to i v případě, že podprsenky nejsou přímo vystaveny, jako tomu bylo na Fashion Month SS23. Značky Fendi, Sandy Liang a Bally během svých přehlídek plně využily podprsenky, které se v některých případech staly středem pozornosti.

Pokud tedy každou sezónu věnujete pozornost tomu, které oděvní součásti jsou relevantní, proč stejnou pozornost nevěnovat tomu, co se děje pod nimi? O tom, které trendy ve spodním prádle budou dominovat v roce 2024 píše mnoho časopisů, jako je Vogue, Glamour nebo Harper’s Bazaar. Budou se na trhu objevovat krajkami zdobené styly, nebo budou vládnout minimalistické košíčky? Čtěte dál a dozvíte se to.

Barva a textura

 

Stejně jako v letech 2021 a 2022 to vypadá, že dopaminové oblékání zůstane. Po trendu Barbiecore, který se objevil v loňském roce, nevykazuje popularita žhavě růžové žádné známky zpomalení ve všech módních odvětvích včetně spodního prádla. V roce 2022 jsme viděli na trhu řadu růžových kolekcí a ty se ukazují jako jedny z nejprodávanějších. Mezi další barvy, které dominovaly přehlídkovým molům, patří hořce oranžová, námořnická, merlotová a bouřkově šedá. Kromě barev se v mnoha kolekcích spodního prádla objevuje také spousta textur – ať už jde o sexy krajky, hravé síťoviny nebo geometrické vzory na průsvitných látkách.

Pohodlné spodní vedení

Úplné zrušení podprsenek nahrazují podprsenky s kosticemi, protože značky opět nabízejí modely s vycpávkami, které zvětšují dekolt. Letos však značky berou ohled na pohodlí více než kdy jindy, a tak se i nové, polstrované a drátěné styly dočkaly pohodlné úpravy. Pokud ještě máte v šuplíku svou kdysi oblíbenou drátěnou podprsenku, je nejvyšší čas ji vyhrabat. A pokud ne, na trhu je dnes spousta elegantních, ale pohodlných variant.

 

Spodní prádlo jako vrchní oděv

 

V roce 2022 bylo spodní prádlo jako svrchní oděv doslova všudypřítomné. Kamkoli jste se na přehlídkových molech pro jaro 2023 podívali, všude byla k vidění nějaká verze spodního prádla. Tento trend pokračuje i letos a s největší pravděpodobností bude na módním radaru i v roce 2024.  Zkuste navrstvit svou oblíbenou černou podprsenku na jednoduchou bílou košili nebo to rozbalte naplno s koženým postrojem na kabátě nebo svetru. Klíčovým trendem léta jsou pánské boxerky jako šortky a také tanga vykukující z pytlovitých džínů s nízkým sedem.  Ať už tento trend pojmete jakkoli, slibujeme, že sklidíte samé komplimenty.

Udržitelnost

Na rozdíl od jiných kategorií nelze spodní prádlo darovat, půjčovat ani přeprodávat a vzhledem k tomu, že průměrná Britka vlastní 16 podprsenek, ale pravidelně nosí pouze čtyři, není divu, že na britských skládkách skončí každý rok neuvěřitelných 19 milionů podprsenek. Proto si musíme uvědomit, jak často dochází k plýtvání, a snažit se podporovat etické značky, které se vymykají trendům rychlé módy a které se snaží vyrábět kvalitnější oblečení a erotické prádlo  z ekologicky šetrných materiálů. Přestože tyto udržitelné výrobky bývají dražší, musíte si uvědomit, že vám také vydrží mnohem déle, a proto se vyplatí do nich investovat.

Výše jsme vybrali a shrnuli 4 největší trendy v oblasti spodního prádla, které budou populární v roce 2024. Je jen na vás, zda se rozhodnete pořídit si novou barevnou podprsenku, která vnese do vašeho každodenního stylu dávku hravosti, nebo se rozhodnete pro pohodlný komplet, ve kterém se budete cítit dobře. Udělejte si čas a promyslete si, z jakého materiálu je daný kousek vyroben, jak ho budete nosit a s čím ho budete nosit, (pokud se rozhodnete pro trend spodního prádla jako svrchního oblečení), abyste si byli jisti, že se rozhodujete s ohledem na životní prostředí. Zaručujeme, že se vám (a vašemu partnerovi) bude líbit.

Sponsorovaný článek

Read more

Local News