Erotické pomůcky oživí váš sexuální život. Vyberte si ty pravé!

Share

Chcete okořenit partnerské hrátky? Nebo věnovat své přítelkyni originální dárek, který využijete i během společných chvil plných vášně?

V sexshopu pořídíte erotické pomůcky pro každou ženu

Při nákupu berte v úvahu své touhy i preference vaší přítelkyně. Popusťte uzdu představivosti a dopřejte si vizualizaci vaší drahé polovičky s konkrétní erotickou pomůckou. Probouzí ve vás tento obrázek touhu? Pak můžete právě tuto hračku pro dospělé skvěle vyzkoušet.

S jakými erotickými pomůckami nešlápnete vedle?

Ženy se svěřily, které erotické pomůcky používají. Oblíbené jsou Venušiny kuličky, vibrátory i dilda. Mnozí z nás se sice domnívají, že poslední dva termíny jsou jedním názvem pro tutéž erotickou pomůcku, ale není tomu tak. Podobnost mezi dildem a vibrátorem je pouze vizuální. Dildo totiž není opatřeno vibračním zařízením.

Jak fungují Venušiny kuličky

Pro Venušiny kuličky se používá i přízvisko Kegelovy. Jsou nejen skvělou stimulační pomůckou. Jejich používání má dokonce i zdravotní přínosy. Pomáhají totiž posilovat pánevní dno, jehož ochabnutí vede zejména u starších žen až k inkontinenci. Vyrábějí ve v různých velikostech a s různou hmotností. A můžete je pořídit i v sadě.

Není vibrátor jako vibrátor

Kromě klasických vaginálních vibrátorů můžete zakoupit i typ určený k stimulaci klitorisu nebo bodu G. Nebo takový, kterým je možné dráždit všechny tyto zóny. Speciální vibrátory se vyrábějí i pro milovníky análního sexu. Pokud vaše partnerka není ostýchavý typ, můžete jí pořídit vibrátor, který lze nosit i na veřejnosti pod oblečením. Dostupné jsou dokonce i vibrační návleky na penis.

Sexshop se širokým sortimentem

Vibrátory dle výběru i Venušiny kuličky můžete zakoupit i přes internet. I ti stydlivější z nás si mohou pořídit erotické pomůcky bez rozpaků v kamenném obchodě.

Read more

Local News