Erotické masáže jsou v Česku velmi oblíbené

Share

Pokud jste ve stresu v práci, řešíte problémy doma nebo se snažíte uspokojit své sexuální touhy, erotická masáž může být právě to, co potřebujete.

I když je erotická masáž těla často spojována s ošklivým podtextem, je to skvělé uvolnění těla i mysli a mnoho mužů ji vyhledává, když potřebuje utéct od každodenního stresu a rutiny. Mnoho mužů erotickou masáž nebere ani jako podvod, jelikož v ní nejde primárně o sex.

Erotická masáž je mezi Čechy běžnější, než si myslíte

Pokud žijete v centru města, pravděpodobně budete uvažovat, že nějaký takový salon navštívíte. V městech jako je Praha jsou erotické masáže s nadsázkou řečeno skoro na každém rohu. Pozadu nezůstávají ani erotické masáže v Brně, kde najdete stejně kvalitní a oblíbená místa.

Přestože jsou erotické masáže a masážní salony často považovány za tabuizované téma, na rozdíl od všeobecného mínění nejde o nic nezákonného nebo zakázaného. Salony navštěvují podnikatelé, kteří se často rozhodnou pro erotickou masáž během přestávky na oběd nebo po práci.

Ve skutečnosti erotické masáže nejsou výhradně pro muže. Erotické masáže mohou využít i ženy. Dnes je to zcela běžná věc, za kterou se není za co stydět.

Jedním z důvodů, proč jsou erotické masážní salony soukromé, je ochrana klientů. Mnozí klienti jsou pravděpodobně ženatí, mají děti a jsou úspěšní lidé, kteří nechtějí být spojováni se sexuálními službami. Výsledkem je, že mnoho center erotických masáží se maskuje jako „salony s thajskými masážemi“ nebo působí mimo soukromých domech, aby nevyvolávaly rozruch.

Před samotnou masáží si vyberete typ masáže, který chcete podstoupit. Na výběr máte z několika typů a je jen na vás, pro jaký se rozhodnete. Můžete zkusit duo nebo masáž čtyřrukou, nuru neboli masáž tělo na tělo (body to body), masáž lingamu nebo penisu, Yoni nebo vaginální masáž, tantrická masáž, masáž prostaty a masáž se šťastným koncem.

Masérka začne masáží celého těla, podobnou relaxačním dotykům používaným při tradiční masáži. Postará se o uvolnění napětí ve vaší šíji, zádech a ramenou, čímž se zbavíte veškerého napětí ve vašich svalech. Tato část masáže je jen začátek. Těchto neuvěřitelných pocitů bude mnohem více, jak bude masáž nabývat na intenzitě.

Začne se posouvat kupředu a přejíždět svými svůdnými konečky prstů z vaší hrudi do vašich erotogenních zón, přibližovat se k vaší mužnosti.

I když se erotická masáž může rychle stát sexuální, je důležité, abyste se ke své masérce chovali vždy s respektem. Všechny situace, které zahrnují sexuální aspekt, jsou považovány za doplněk, který by měly být na začátku projednán s masérkou. Ve většině času vám bude vyhověno, přesto je potřeba, pro spokojenost všech o službách, které očekáváte nebo chcete, mluvit.

Read more

Local News