Poznejte krásy světa s novým Capturem

Share

Požadavky všech náročných řidičů hravě splní stylový a funkční vůz Renault Captur. Jaké jsou jeho hlavní přednosti? Především stabilita na vozovce, interiér s prostorem nebývalého objemu, nejmodernější technologie pro orientaci v provozu, parkovací asistent a také řada zlepšení pro úspornou jízdu.

Crossover Captur je to pravé auto pro vás. Můžete se těšit na pohodlné cestování s maximální možnou mírou zabezpečení. Renault Captur se stane vaším spolehlivým partnerem nejen při jízdě po městě, ale také na dlouhých cestách, kde se naplno projeví jeho dynamičnost a vysoké zrychlení. Prostorný interiér s možností variabilní práce s částečným nebo plným sklápěním zadních sedaček vám okamžitě zaručí pohodový prostor, který jistě ocení i vaše rodina.

O tom, že je Ranault Captur vysoce výkonný vůz vůbec nepochybujte. Navíc si můžete vybrat z inovativních motorů benzínových – Energy TCe 90 a Energy TCe 120 či naftových Energy dCI 90 a Energy dCI 110. Pokud se rozhodnete pro motor Energy TCe 120, případně dCI 90, můžete se těšit na šestistupňovou automatickou dvouspojkovou převodovku EDC, která vám umožní plynulou akceleraci bez trhavých pohybů nebo ztráty výkonu. Spotřeba paliva je v tomto případě srovnatelná s převodovkou manuální.

Užijte si technologický pokrok

S Renaultem Captur si můžete vychutnat technologický pokrok, který byl dosažen díky pětatřicetileté účasti Renaultu v závodech Formule 1. Principy downsizingu znatelně sníží spotřebu paliva bez nutnosti obětovat výkon. Efektivitu využití energie zlepší Thermomanagement, jelikož zrychluje zahřátí studeného motoru. Systém Stop & Start se postará o šetření paliva, pokud vůz stojí a zároveň ho okamžitě opět nastartuje, když se budete chtít rozjet. Nesmíme zapomenout na systém Energy Smart Management, který rekuperuje energii vytvářenou při brzdění nebo zpomalování.

Captur ve vás vzbudí touhu také kvůli designu. Jeho měkké, plynulé a vyvážené linie vás určitě dostanou, stejně jako velkoryse navržené boční prolisy a sportovní, avšak robustní vzhled. Chladným vás nenechá ani elegantní palubní deska a prostor plný barev. Velká kola Renaultu Captur v kombinaci s velkou světlou výškou a kompaktními rozměry promění váš život v dobrodružství.

Je pochopitelné, že starosti s údržbou, zárukou či pojištěním byste si nejraději odpustili. To v podstatě můžete, protože servis Renault je tu právě od toho, aby vám ušetřil čas a poskytl více klidu. Svěřte vše potřebné do rukou odborníků, kteří vám nabídnou rychlá a snadná řešení. Servis Renault se postará o to, abyste si jízdu užili naplno. Uvidíte, že váš život bude rázem jednodušší.

Read more

Local News