DVBT2 přichází. Nechcete přijít o televizní signál? Vsaďte na internetovou TV

Share

Pravděpodobně si vzpomínáte na situaci, která nastala několik let zpátky. Pokud jste nechtěli přijít o televizní vysílání, museli jste investovat do set-top-boxu, případně koupit úplně novou televizi podporující standard DVB-T. Jestliže jste si však mysleli, že vám televizor vydrží dalších dvacet let, potom jste na omylu, protože historie se opakuje. Připraven je standard DVBT2, jenž má nahradit předchůdce DVB-T. Zase musíte investovat do dalšího televizoru, ale pozor, za pár let vás bude čekat zase to samé. Jakmile si totiž dostatek lidí koupí nová zařízení, přijde éra DVBT3. A takhle bychom mohli pokračovat donekonečna.

Plánuje se, že regionální sítě DVB-T ukončí vysílání v červnu letošního roku. V listopadu budou následovat celoplošné multiplexy, a potom si už televizi nenaladíte. Čekají vás tedy další a další výdaje. Pozor, nemusíte kupovat nové technologie, jestli nechcete, protože řešením celého tohoto problému je internetová televize, jako je například KUKI.

Přestaňte se přizpůsobovat

Sice je hezké pořídit si zase další televizor, ale jestli na to nemáte volné peněžní prostředky anebo byste raději finance investovali do jiného vybavení domácnosti, existuje efektivní řešení. Jak tedy obejít neustále přicházející televizní standardy? Odpovědí je digitální televize, se kterou se nemusíte ničemu a nikomu přizpůsobovat. Dokonce nepotřebujete chytrou televizi, ovšem i přesto získáte pokročilé funkce. Pokud nestihnete oblíbený seriál, nevadí, můžete si ho přetočit zpět, případně je možné uložit si nahrávky, vypůjčit si film ve virtuální videopůjčovně a podobně. Internetová televize KUKI nabízí více než 140 televizních stanic, a tak se nestane, že byste se neměli na co dívat. Vždy se najde stanice, na které poběží zajímavý film či dokument.

KUKI patří mezi nejstarší internetové televize

KUKI je stálicí na trhu s internetovými televizemi. Snad nikdo se nechce hned uvázat na dlouhou dobu k něčemu, co nikdy nevyzkoušel, a tak televize KUKI umožňuje otestovat si 6 televizních stanic. Provozovatel navíc plánuje brzké spuštění KUKI ve verzi 2.0, která přinese celou řadu nových a užitečných funkcí, a tím pádem bude zase oproti ostatním internetovým televizím napřed.

Jakmile do vyhledávače zadáte „internet a TV Liberec“, nabídne se vám na prvním místě opět internetová televize KUKI, za kterou stojí společnosti AIM a NetBox. Charakterizovat by se dala jako kvalitní HD internetová televize se zpětným posuvem, možností nahrávání a dalšími funkcemi. Obávat se nemusíte reklamních bannerů, nízké kvality obrazu, ani výpadků. Internetovou televizi KUKI zvolil i developer pražské V-TOWER, v níž si byt zakoupil například Jaromír Jágr.

KUKI a internet pod jednou střechou

Ideální je objednat si internetovou televizi s internetem od jedné společnosti, protože potom se vám dostane kvalitní servis. Jelikož KUKI vyvinula firma AIM, jejíž internet je dostupný po celé České republice, tak si sjednejte nejen televizi jako takovou, ale i internet. V případě jakéhokoliv problému budete situaci řešit stále se stejným poskytovatelem, ať už nastane problém s internetem či televizním připojením.

Pokud se chcete podívat, jak KUKI frčí na pražském Proseku, stačí navštívit webovou stránku internet Prosek, kde najdete všechny potřebné informace. Vyberete si, zda jste domácnost, nebo bytové družstvo, a podle toho vám poskytovatel nabídne vhodné balíčky. Potěší vás cenová dostupnost, perfektní technická podpora a ochotný personál. Jestliže si nevíte s výběrem konkrétního řešení rady, žádný problém, výběrem vás pracovníci firmy provedou.

Read more

Local News