Důvody, proč mít vlastní mobilní aplikaci

Share

Mobilní aplikace jsou dnes označovány za nejmocnější marketingový nástroj, přesto mobilním aplikacím leckdo nevěří a straní se jim. Důvodem toho je to, že někteří nejsou o mobilních aplikacích přesvědčeni, což je však velká škoda. Aplikace totiž nabízí nejednomu podnikateli velké výhody, pokud jste do nich ještě neinvestovali, sami jste se tímto obrali o možné zisky. Neváhejte nad těmito vymoženostmi a buďte díky nim blíž ke svým klientům a zákazníkům.

Jestliže stále ještě uvažujete a doposud jsme vás o mobilních aplikacích nepřesvědčili, máme celou řadu dalších důvodů, proč nad mobilními aplikacemi delší dobu neváhat.

Vybudujete si loajalitu

Pokud má váš e-shop nebo vaše kamenná prodejna věrnostní program, můžete ho více zpropagovat prostřednictvím mobilní aplikace. Nahrajte ho i do aplikace a rázem nabídněte klientům výhodné nákupy, za něž dostanou odměny na další nákupy. Věrnostní program bude rázem plný nových klientů, zákazníci se snadněji a mnohdy i bez připojení k internetu dozvědí o možnostech efektivního nakupování. Ano, mnohdy i bez připojení k internetu. Aplikace lze totiž vytvořit i tak, aby fungovaly i v off-line režimu, což webové stránky neumí.

Posílíte sovu značku

Ptáte se, proč investovat do mobilní aplikace? Dalším důvodem může být především to, že posílíte svou značku a zlepšíte její viditelnost. Slogan nebo logo se bude neustále objevovat v mobilních zařízeních, ikona mobilní aplikace rázem začne fungovat jako inovativní reklamní banner. Zaplatíte tedy za dva pomocníky zároveň, pokud budete investovat do mobilní appky.

Zlepšíte komunikaci se zákazníky

Již bylo zmíněno, že zlepšíte vztahy se svými zákazníky, že budete najednou blíže ke svým klientům. Pomocí mobilní aplikace se zároveň zlepší i komunikace mezi vámi a klienty. Zákazníci budou moct odesílat rychlé dotazy prostřednictvím formulářů nebo vás budou moct kontaktovat rázem elektronicky.

Read more

Local News