Druhé rande aneb jak doopravdy zaujmout

Share

Říká se, že první rande je rozhodující. A když na něm uděláte dobrý první dojem, máte napůl vyhráno a dívku dostanete tam, kam potřebujete. Jenže neměli byste ponechat nic náhodě a měli byste využít toho, že má o vás žena zájem. Připravte se důkladně na druhé rande a nezahoďte šanci, že by z toho mohlo být něco víc…

Proč je druhé rande důležitější než první?

Máte za sebou úspěšné první rande a nechcete si nechat proklouznout slečnu mezi prsty? Druhé rande má tu výhodu, že již víte, že má o vás dívka zájem a můžete se v její společnosti uvolnit a dovolit si víc. Ovšem nesmíte to přepísknout. Dívky a ženy musí nabýt pocit, že pro vás nejsou jen lákavou kořistí a že vám jde o jejich něžnou a romantickou duši. A jestli je to pravda nebo ne, k tomu se jí nikdy nepřiznejte!

Buďte záhadný jako bermudský trojúhelník

Na druhém rande si zachovejte tajemnou tvář, která bude ženy neskutečně provokovat a vyvolá v nich zvídavé otázky, co všechno se skrývá za vaší záhadnou maskou. I když vás to bude dráždit, dávkujte slečně informace o sobě postupně, aby měla co objevovat i na dalších schůzkách. Tajnůstkáři navíc působí na ženy neodolatelným charisma, přitahují je magnetickou silou, roztáčí jejich fantazie na plné obrátky a vzbuzují v nich déletrvající zájem!

Prohrábněte svůj šatník a vyberte to nejlepší

Nepatříte mezi typické „šampóny“ a nelámete si příliš hlavu nad tím, co si vezmete na sebe? Pak zapomeňte na všechny předsudky, že vykoupaný, voňavý a upravený chlap je zavrženíhodným metrosexuálem! Ženy milují muže, kteří nemají špínu za nehty, přerostlé strniště a seprané oblečení. Dejte si i na druhém rande záležet se svým vzhledem a vymyslete z oblečení ve svém šatníku outfit, v kterém se budete cítit dobře a v němž získáte u slečny další body.

Přibližte se, ale netlačte na pilu

Zakončili jste první rande polibkem? Bravo! Máte šanci posunout se dál a zkusit na krasavici po svém boku něco ze svého svádivého umění. Postup vpřed je důležitý, zvlášť pokud to mezi vámi od samého počátku jiskří. Využijte doutnající vášně a posilte její touhy letmými doteky, hlazením a objímáním. A když ucítíte, že si rozhodně nehraje na ledovou královnu, ukažte jí hlubokým polibkem, jak moc vás přitahuje! Vždy ale pečlivě zvažte, co si k ženě můžete dovolit a zbytečně nic neuspěchejte. A je jedno, zda ji chcete dostat do postele nebo s ní navázat vztah.

Platit budu já, nebo ona?

Jste znechuceni zlatokopkami, které vám vysávají peněženku, ale nic s nimi není? Nejspíš se zaobíráte otázkou, zda za ženu zaplatit i na druhé schůzce. Zatímco na prvním rande vám přišlo samozřejmostí dívku pozvat a uhradit společný účet, na další schůzce byste ocenili trochu její iniciativy.

Zaujmout můžete dvě taktiky: až se váš číšník zeptá, zda budete platit dohromady, podívejte se na slečnu. Kdyby neodpověděla, sdělte číšníkovi, že platit budete zvlášť a pozorujte reakci své potenciální přítelkyně. Nebo můžete do poslední chvíle vyčkávat, zda se žena odhodlá zaplatit alespoň svou útratu, a pokud se k tomu nemá, uhradíte ji, abyste se vyhnuli trapné situaci.

Druhé rande můžete totálně pokazit nebo si připravit půdu pro další schůzky, skvělý sex a nádherný vztah. Stačí, když nebudete jednat impulzivně a promyslíte každý krok. Trocha rozvahy se vám určitě vyplatí a dočkáte se sladké odměny!

Read more

Local News