DRFG Davida Rusňáka podporuje hokejisty Komety Brno

Share

Na konci února loňského roku byl v kinech představen dokumentární film o legendárním brněnském mančaftu Komety Brno, Z nebe do pekla a zpět. Název dokumentárního snímku přesně líčí historii brněnské Komety, jejíž vznik spadá do roku 1953. Sleduje všechny klíčové okamžiky, které Kometu v průběhu historie a napříč léty potkávaly. Investiční skupina DRFG Davida Rusňáka je hrdým podporovatelem slavného brněnského týmu. Kometa Brno a DRFG společně vystoupaly zpět až na vrchol a týmově tak mohly oslavit dva mistrovské tituly, které Kometa vybojovala po dlouhých 51 letech!

Vzájemný vztah mezi Kometou a DRFG přináší množství příjemných momentů a společným jmenovatelem není pouze jihomoravská metropole, ze které pocházejí, ale také stejné hodnoty a životní priority. DRFG ve svém jméně používá slova jako rodinná společnost a Kometa Brno má tak toto cenné zaměření zakořeněné přímo ve svém sloganu – Kometa je rodina.

Partnerství Komety a DRFG má smysl!

V DRFG jsou pyšní na to, že jsou spojování zrovna s Kometou. Díky její podpoře se klub stále zlepšuje a zdokonaluje. Kometu sponzorují také podílové investiční fondy pod značkou CZECH FUND.

Ale veškeré dění se netočí jen kolem hokeje. Kometa a DRFG Davida Rusňáka společně pomáhají potřebným.  Předloni se v brněnské ulici Česká znovu nainstalovaly komeťácké deštníky, které byly podepsané samotnými hráči.  Smyslem pomoci byla dražba podepsaných deštníků a její výtěžek pak putoval do Nadačního fondu Komety na pomoc dětem s autismem. Výsledná suma činila přes 67 000 korun. Peníze zamířily na pomoc dětem s diagnózou poruchy autistického spektra a lidem s mentálním postižením.

DRFG sponzorovala Kometu také v letošní hokejové sezóně, která však kvůli pandemii koronaviru nebyla dokončená a skončila tak bez vítěze.  Spolupráce s Rusňákovou DRFG Davida není pouze o investicích, podílových fondech a dluhopisech, ale i o aktivní subvenci napříč regiony, ve kterých skupina působí.

Autor: Michal Pecka

Read more

Local News