Dřevěné hodinky aneb skvělý dárek nejenom pro muže, ale také pro ženy

Share

Milovníci exkluzivních doplňků, zbystřete! Pokud ještě nemáte dřevěné hodinky, měli byste se rychle zamyslet na jejich pořízením. Proč? Pouzdro i popruh těchto hodinek jsou ze dřeva, zatímco vnitřní mechanismus je stejný jako u ostatních hodinek. Díky tomu, že dřevo je udržitelný a všestranný materiál, je i skvělou volbou i k výrobě doplňků, jako jsou například hodinky.

Unikátnost

Každé dřevěné hodinky jsou jedinečné kus od kusu. Na rozdíl od kovových hodinek, které se vyrábí masově, dřevo použité na každé jedny hodinky je jedinečné, tudíž si můžete být jisti, že nikdo nebude mít na chlup stejné jako vy. Navíc je možné pořídit si hodinky s gravírováním, které je zahrnuto již v ceně produktu – a vy si tak můžete sami vybrat, jaký text si na hodinky necháte gravírovat.

Lehká váha

Hodinky vyrobené z kovu jsou těžké. Použitý materiál je hustý a váží tedy více než méně hustý materiál, jako je dřevo. Nošení dřevěných hodinek je příjemné a lehké, i když jsou vnitřní části kovové. Pokud máte rádi velké ciferníky nebo robustní design, jsou dřevěné hodinky ideální. Ani tak skoro nebudete o nějakých hodinkách na ruce vědět.

Vhodné na každou příležitost

Ať už nosíte hodinky pro formální nebo neformální situace, design dřevěných hodinek se hodí pro obě tyto situace. Ať už je zvolíte k obleku nebo třeba jenom k džínům a tričku, vždy zabodujete. Dřevěné hodinky Woowa naznačí, že máte starost o životní prostředí, jelikož je dřevo udržitelný materiál. A ekologie je dneska in!

Hypoalergenní

Mnoho lidí zjistí, že nemohou nosit hodinky, protože mají citlivou pokožku. Kovové a plastové hodinky mohou obsahovat slitiny nebo chemikálie, které dráždí pokožku. Díky tomu je nošení těchto hodinek nepohodlné až dokonce škodlivé. Je nepravděpodobné, že by dámské i pánské dřevěné hodinky způsobily kožní reakce, protože pouzdro je vyrobeno z přírodního materiálu. Ten je na dotek teplejší než kov a nezahřívá se. Dřevěné hodinky tak méně dráždí pokožku.

Originální český design

Dřevěné hodinky se mohou pyšnit nejenom unikátností, ale stejně tak kvalitou provedení. Nemusíte se bát, že by se tak jednalo o nevalnou čínskou výrobu. Tradiční české hodinky s originálním gravírováním vám vydrží dlouhou dobu, a to nejenom díky zpracování, ale také stálosti dřeva.

Skvělý dárek

Pokud tedy tápete, jak svého partnera či partnerku potěšit na Valentýna, dřevěné hodinky jsou tou pravou volbou, která mu/jí bude připomínat váš dárek ještě mnoho dalších let. Nejenom dárek z lásky, ale pár dřevěných hodinek je také třeba skvělý svatební dar pro novomanžele. Budou tak originální a budou mít první společný dar do nového života. A to právě od vás.

Dřevěné hodinky jsou nadčasovou volbou originálního doplňku. Vy je ještě nemáte?

Read more

Local News