Dovolená bez erotického dusna? Zjistěte, kde bikiny odhodit nelze!

Share

Když už dáte polovinu výplaty na dovolenou, čekáte, že si užijete více než mořskou hladinu. Dejte na naše varování a vyhněte se zemím, kde holé ňadro neuvidíte!

Máte už letošní dovolenou zabookovanou? Ne? Teď už je to stejně jedno, období, kdy byly zájezdy skoro zadarmo jste prošvihli, chcete-li ušetřit, zbývá jedině last minute. Jenom pozor, abyste nezůstali sedět doma! Ale k tématu. Teď v létě se aktivní uživatelé facebooku předhánějí v “promo“ fotkách z míst, kde prožili své báječné dovolené pod palmou, obklopeni sexy kočičkami v bikinách, nebo spíše bez nich.

Pokud máte i vy po své dovolené sbírat laiky od na oko přejících kámošů, je třeba situaci “ošéfovat“ a jet někam, kde nezůstanete na hotelovém pokoji sami s pér.., vlastně ovladačem od TV v ruce. 

Prudérní státy, kde kozičky nečekejte

nahorebezJsou vaším hlavním cestovatelským cílem odhalená ňadra vašeho doprovodu a především okolních chytaček bronzu? Pokoukání na “nahoře bez“ nečekejte ve státech, kde to tzv. smrdí Islámem. Jde o turistické destinace v Turecku, Egyptě, Tunisku, tedy ne, že by se zrovna tam někomu až tak moc chtělo.

Bohužel holé prso neuvidíte ani na plážích Španělska nebo Ameriky. Bye bye Florido!

Erotické dusno pak nelze čekat zvláště ve Spojených arabských emirátech, kde by každá nestoudnice byla při nejlepším pokutována, při nejhorším ukamenována. Bikiny ani TO, co je pod nimi, nemůže jen tak na volno vyjít mimo hotelový bazén.

Ideální lokalitou je Bulharsko nebo Chorvatsko, tam se za slušný plavací úbor žen považují pouze tanga.

V potaz vezměte také náboženské klima vybrané destinace. Problém totiž může nastat zvláště tehdy pokud, si se svým protějškem na nějaké to “až doma“ nehrajete. Zatímco absence kroužku na prstu vyvolá nevraživé pohledy, za veřejné muchlování můžete dostat rovnou kamenem do hlavy.

Vyšší než pro Čechy obvyklé procento věřících je Řecku, Rumunsku, Portugalsku, Turecku a i v Polsku doporučujeme poplácávání zadku odložit na více vhodnější místo, než je kostel svatého Ondřeje.

Tady to bude úplně marné!

Jste-li v rozhodovacím procesu, kam letos vyrazit, tyto země v zájmu svého sexuálního uspokojení rovnou vyškrtněte.

Angličanky a Němky vám nejspíše do postele skočí i bez seznamovacího drinku, ale otázkou je, zda je to vážně taková výhra. Podle našeho domácího standardu je obyčejná Češka = nadprůměrně sexy obyvatelka Německa nebo Anglie. Francie se zdá jako místo sexu zaslíbené, vždyť právě zde vznikly pojmy jako francouzský polibek nebo francouzské milování, ale je třeba si říct, že francouzsky jsou prostě cáklé (důkazem je Johanka z Arku). Ke všemu je tam studené moře, což je z pohledu trčících bradavek výhoda, ale vaše výbava to neocení, když bude zalezlá až v břiše.

Velmi sexy jsou Ukrajinky, ale Ukrajina teď není zrovna “tourist friendly“ zemí. No a konečně, máte-li si nulovou šanci na zásun vyloženě pojistit, vyrazte do Vatikánu, kde je pokušení božím hříchem.

Read more

Local News