Doplňky stravy používají nejen profesionální sportovci, ocení je i amatéři

Share

Výživa pro sportovce určená k použití před i po tréninku je dnes dostupná a doporučovaná i pro amatéry, kteří neútočí na světové rekordy. Sportovní doplňky stravy totiž pomáhají se zvýšením efektivity tréninku a s následnou regenerací svalové hmoty.

Na trhu existuje nepřeberné množství potravinových výrobků, které mají za úkol podpořit výkon při sportovní aktivitě, případně zajistit růst svalů a jejich regeneraci. V tomto článku se můžete dozvědět více o řadě sportovní výživy s názvem H24.

Nepostradatelná výživa pro sportovce

Základem této řady je Formula 1 Sport, která je určena pro předtréninkovou výživu sportovců. Jedná se o směs sacharidů, kvalitních bílkovin, vitamínů a minerálů, z které lze během chvíle připravit nápoj s vanilkovo-smetanovou příchutí. Jedna porce se skládá z 250 ml studeného polotučného mléka a dvou polévkových lžic přípravku. Vše je následně nutné důkladně promíchat.

V průběhu cvičení lze využít CR7 Sportovní nápoj Bobule Acai, který je určený pro zvýšení absorpce vody během fyzické aktivity a udržení konstantního výkonu. V tomto případě na jednu porci nápoje budete potřebovat dvě odměrky prášku a 500 ml vody. Vše je opět nutné prvně důkladně protřepat, a až poté konzumovat.

Po tréninku může přijít na řadu Hydrate Elektrolytový nápoj Pomeranč, což je nízkokalorický elektrolytový nápoj s jemnou pomerančovou příchutí, jehož hlavním úkolem je snížit únavu a vyčerpání sportovce po dokončení tréninku. Výhodou produktu je, že neobsahuje žádná umělá barviva ani umělé příchutě. Tento nápoj je možné pít i v průběhu dne.

Výrobky řady H24 lze zakoupit v oficiální distribuci

Pokud vás zaujal některý z výše uvedených doplňků stravy pro sportovce, můžete jej získat zasláním objednávky některému z oficiálních distributorů nabízejících tyto produkty.

Read more

Local News