Domy Mariánské Lázně: najděte si nové bydlení, či výhodně investujte!

Share

Hledáte nové bydlení pro svoji rodinu? Zajímáte se o domy Mariánské Lázně kvůli investici? Toto krásné lázeňské město poskytne pohodlí a dostatečnou infrastrukturu pro všechny členy vaší rodiny. Navíc je díky své poloze vyhledávaným místem odpočinku známých osobností, které se sem rády vrací a často zde vlastní i nemovitost. Podle čeho si zde domy a byty vybírat a na co soustředit pozornost?

Faktory, na jejichž základě bychom se měli rozhodovat pro nákup domu

Před koupí nemovitosti byste si měli zodpovědět několik základních otázek:

  • Kolik prostoru očekáváte od vašeho nového domu? Budete zde bydlet pouze s partnerkou či partnerem? Nebo máte velkou rodinu? Dům se nedá jednoduše nafouknout, proto dopředu zvažte, kolik prostoru budete v budoucnu potřebovat.
  • Chcete novostavbu nebo upřednostníte starý dům a klasickou architekturu? V Mariánských Lázních je na trhu velké množství historických domů v centru města. Byty v nich jsou často rekonstruované a splňují veškeré standardy moderního bydlení. Opačnou volbou jsou zbrusu nové domy a developerské projekty.
  • S tím souvisí i cena nemovitosti. Jaké jsou vaše ekonomické podmínky? Rozdíl mezi cenami realit může být opravdu obrovský.
  • Jestliže dům kupujete se záměrem investice, dopředu si zjistěte, které lokality jsou nejvyhledávanější. Zvolte takový dům, o který pravděpodobně bude v nejbližších letech zájem!

V Mariánských Lázních přibývají nové developerské projekty

Ty nabízejí široké spekrtum bytů na prodej, mezi kterými si jistě vyberete. Developerské projekty většinou zajišťují i vhodnou infrastrukturu obchodů, služeb a škol.

Jestliže si koupíte byt v jednom z těchto bytových projektů, můžete si sami zvolit některé prvky a materiály. Byty se totiž prodávají již před dokončením a stavební společnost nabízí širokou škálu možností finálních úprav. Zvolte si povrch podlah, barvu obkladů ve sprchovém koutě či vlastní zábradlí a kuchyni.

Historické centrum města nabízí mnoho renovovaných domu k prodeji

Jestliže jste fanoušky historické architektury, Mariánské Lázně vám nabídnou mnoho starých a renovovaných domů. Staňte se majitelem kusu historie! I přes zachování vnějších linií domů, byty v nich jsou moderní a nabízejí vše, co můžete od svého obydlí očekávat. Moderní řešení kuchyní, nebo nádherné, prostorné koupelny. Velké pokoje pod vysokými stropy a s velkými okny. A podobně.

Navíc tyto domy neustále nabývají na ceně. Zvláště v Mariánských Lázních se pohybuje mnoho zámožných lidí, často i známých osobností a trhu s realitami se zde dobře daří. Jestliže se vám podaří dobře koupit starý dům, po rekonstrukci jej můžete prodat často mnohonásobně dráž. Investujte do své budoucnosti!

Jaké jsou ceny domů a bytů v Mariánských Lázních?

Trh se samozřejmě stále mění a co platí dnes, nemusí být pravdou zítra. Ceny domu na prodej v Mariánských Lázních začínají někde na hranici tří milionů korun. Záleží na stavu domu, také na dané lokaci či jiných faktorech. Také je důležité, náleží-li k domu okolní pozemek. Pěkný, velký dům s pozemkem je možné koupit od 5ti milionů korun. V nabídce jsou však i opravdu působivé vily s velkými pozemky. Jejich cena však může být mnohonásobně vyšší.

Ceny bytů v připravovaných developerských projektech začínají na hranici 2.000.000 Kč. Záleží na použitých materiálech, které si můžete zvolit na zakázku, jak jsme si již řekli výše. Luxusní byty v historických budovách koupíte od 6.000.000 Kč.

Úroveň bydlení ovlivní váš život

Ať už se rozhodnete pro kteroukoli variantu, vše dobře zvažte a nejednejte impulzivně. Váš byt či dům totiž velice ovlivní průběh vašeho života a to, jak se budete cítit. Myslete také na své ratolesti. Zvolte si správné bydlení pro život!

Jaké bydlení upřednostňujete vy? Napište nám komentář!

Read more

Local News