Dnes se hoďte do černého! Jde se loupit!

Share

Také jste si jako malí hráli na policisty a lupiče? A kdo ne! Nyní máte šanci vrátit se do dětských představ zpět, ovšem na zcela jiné úrovni! Připravili jsme pro vás únikovou hru VA-BANK, ve které se stanete opravdovým bankovním lupičem, který má za úkol vyloupit ve sklepních prostorách starých vinohradských domů trezor plný zlata, drahých kamenů, vzácných mincí bankovek a spousta dalších cenností. Ale pozor – nebude to jednoduché a policie je vám na stopě!

Není sklep jako sklep

Představte si, že v podzemí takového obyčejného vinohradského obytného domu se nachází sklepní prostory, které slouží svým majitelům k ukládání různých nepotřebných věcí, haraburdí a podobně. Na jednom takovém sklepě je ale něco divného, je nějak příliš zabezpečený… ano, nejedná se totiž o sklep, ale o důmyslný sejf, který zde stojí již 120 let! Údajně ukrývá obrovské cennosti a také se ho již v minulosti pokoušeli 17x vyloupit, ovšem neúspěšně. Co více, po každém takovém pokusu se majitelé rozhodli, že ho ještě více zabezpečí. To ale nevěděli, že přijdete Vy se svým týmem lupičů!

Bohatství už na vás čeká

Čeká na vás zcela autentické prostředí bankovního trezoru s originálními a logickými hádankami, hlavolamy, elektronickými zámky a audiovizuálními efekty, které vás zcela vtáhnou do děje. Vloupejte se do trezoru, vypněte alarm a hledejte kódy a klíče, s jejichž pomocí budete moci vybrat co nejvíce schránek. Ale pospěšte si, máte na to pouhých 60 minut a policie už vám je na stopě!

Tak na co ještě čekáte? Jako správní lupiči se oblékněte do černého, dejte si masku přes obličej a hurá loupit! Rezervujte si termín hry online na Questerland, přijďte si užít skvělou zábavu a staňte se boháči!

Read more

Local News