Den blbec, erupce na slunci nebo prostě jen neschopnost? Zjistěte, jak to přežít

Share

Celý den je špatně, nic se vám nedaří, kolegové jsou na pěst a šéfa byste nejradši zastřelili. Nepropadat depresi a zhluboka dýchat? Dáme vám lepší tipy, jak svůj den blbec přežít.

Poradíme několik možností, jak přežít svůj „den blbec“.

I když vám momentálně všechno vychází, v práci super, doma hodně sexu, na všech frontách spokojenost nadevše, můžete si být jistí, že v jeden den se všechno zvrtne a vám bude pod psa. Pak rádi sáhnete po našich radách, jak přežít svůj den blbec!

anigif_enhanced-buzz-27961-1354297485-01

Vztek vám nepomůže! Raději využijte naše naše tipy, jak přežít svůj den blbec!

Na co myslíte?

Když je už od rána všechno špatně, zapřemýšlejte, proč si to myslíte. Jakmile totiž usoudíte, že daný den je prostě na nic, váš mozek začne automaticky hledat fakta, která teorii zkaženého dne jenom potvrdí. Než si tohle uvědomíte, spustíte v sobě celou lavinu domněnek, nedorozumění a omylů, které celý ten katastrofální den ještě zhorší.

Pokud hlavní problém přesně pojmenujte, pomůže vám to zachránit zbytek dne

Zasmějte se, třeba i škodolibě

anigif_enhanced-buzz-26322-1354298702-11

Na veškeré chmury se vykašlete a nejděte si důvod, proč se zasmát.

Vtipný kolega, zábavné video, díl oblíbeného seriálu, veselé gify…

Humor najdete lehce, zvláště v online světě. A pokud by všechno selhalo, pak si zkuste představit sebe s odstupem času. Každý den blbec se totiž stává tím nejlepším podmětem pro zábavnou historku.

Myslíte si, že vás potkal den blbec? Podívejte se kolem sebe, zjistíte, že ostatním se třeba také nedaří. Škodolibost a navazující smích vám zlepší náladu a přidá pár dní života navíc. 

 

Najděte si vrbu

Nevydařené dny vyžadují posilu, proto si najděte vrbu, do které se vypovídáte, postěžujete, svěříte. Sdílením se všechny problémy tak nějak zmenší a stanou se únosnější. Kamarádka, milá kolegyně už si s vaší depkou poradí a ještě se bude cítit polichocena, že jste šli zrovna za ní.

Pokud se svěříte, snažte se být struční. Vysvětlete v pár větách, proč máte mizerný den, žádné rozsáhlé rozbory a pitvání se. 

Něco za něco

Všechno to zabalit a zítra začít znova je řešení, ale existuje i efektivnější volba. Zkuste upustit od toho, na čem vaše snahy ztroskotávají a vrhněte se na zábavnější úkol, který vám dovolí “vypnout“ a jen dělat bez rizika pokažení. Načerpat dobrou náladu můžete i jít do městského parku nebo do lesa.

Zeleň vás z nejhoršího vytáhne.

Read more

Local News