Darujte dětem nejlepší gadgety! Poradíme vám!

Share

Žijeme v době, kdy už nikoho neoslníme pouhou kytičkou. Pokud dáváte nějaké dárky k narozeninám nebo k Vánocům, už dávno nenadchnete s klasickými měkkými dárky – bohužel. V současné době si hlavně malé děti přejí mnoho elektroniky, na které se bohužel stávají závislí. Mnoho rodičů však skutečně koupí dítěti jakoukoliv věc, kterou si přeje, což je samozřejmě špatně. Pokud však i vy patříte k těm, kteří svým dětem koupí první, poslední, přinášíme vám tip na alespoň trochu kvalitnější hračky, které nemusí být jenom o hrách.

Dneska existuje mnoho zajímavé elektroniky, které na pohled vypadají, že jsou jenom o hrách, ale nemusí to tak být. Přinášíme vám seznam zajímavých gadgetů, které jsou vhodným dárkem pro malé i velké a často nejsou tak drahé, jak se vám může na první pohled zdát. Pokud vaše dítě blíže nespecifikuje své přání, pořiďte mu něco z následujícího seznamu.

• Nintendo Switch

Unikátní konzolí, která se vyprodala hned, co vyšla na trh, je konzole Nintendo Switch, která je vhodná pro každé dítě. Samozřejmě nejsou v této konzoli hry, které by dětem nějak „mazaly mozek“, ale jsou zde zajímavé hry s příběhem, které děti vtáhnou do světa virtuální reality. Dokonce v této konzoli můžete hrát i mnoho zajímavého, co oceníte i vy jakožto dospělí. Dalo by se tedy říct, že je to elektronická hračka pro celou rodinu.

• Psací stroj Consul

Určitě si ještě pamatujete na doby, kdy jste museli místo klasického notebooku psát na psacím stroji. Dneska je to už rarita, ale právě rarity se dostávají znovu do kurzu. Pokud dětem koupíte právě tento psací stroj značky Consul, ukážete jim, jaké to bylo ve vaší době. Rozhodně taky podpoříte jejich spisovatelskou dovednost a tvůrčí talent.

Na první pohled se vám bude zdát, že se jedná o běžný kufříkový psací stroj, ale v dětských rukou se může proměnit na stroj, na kterém se rozvíjí tvořivost i fantazie.

Read more

Local News