Dárek pro pány milující pohodlí i módu? Zkuste bambusové oblečení

Share

Přemýšlíte, jaké dárky nakoupit pro pány, nebo hledáte inspiraci na něco, čím obohatit svůj šatník? Řešením může být bambusové oblečení. V čem tento materiál vyniká? Na jaké příležitosti a do jakých podmínek se hodí bambusové oblečení? To vám prozradíme v tomto článku.

Zajímavé vlastnosti bambusového materiálu

Bambusové vlákno je čistě přírodního původu a na výrobu textilu se používá hlavně díky několika výjimečným vlastnostem. Má přirozeně antibakteriální schopnost a zabraňuje usazování potu, což bývá spojeno s nepříjemným zápachem. Další podstatnou vlastností je absorbování tekutiny v porovnání s bavlnou až čtyřikrát více. Fakt, že se jedná o přírodní materiál napovídá, že nedráždí pokožku a jedná se tak o vhodné kousky i pro osoby s citlivou pletí.

Pohodlné za každého počasí a situace

Hebké pánské bambusové tričko se hodí pro nošení za každé situace. Dobrou službu udělá pod košilí, ale i jako oblečení na sportování. Je vhodné pro přímý kontakt s pokožkou, protože je příjemné a jemné na dotek. Uvidíte, že v porovnání se syntetickými materiály se jedná o zcela jiné pohodlí. Z bambusového materiálu si klidně pořiďte i tílka a další kousky oblečení, protože hned poznáte jasný rozdíl v nabízených možnostech.

Výběr z různých barev

Tričko z bambusu je možná na první pohled nudným měkkým dárkem a další nepodstatnou součástí šatní skříně, ale jakmile ho vyzkoušíte, začnete přemýšlet na tím, jaké další barvy si pořídit. Vybírat můžete z celé řady základních odstínů v jednobarevných formách. K dispozici jsou i trička s potiskem a různými motivy. Pokud vybíráte dárek, snažte se řídit se tím, co dotyčný nosí a co se mu bude hodit do šatníku. Kromě trička jsou vhodným dárkem i bambusové ponožky, které mají na nohou velmi dobré vlastnosti, protože jsou dostatečně prodyšné a potlačují zápach.

Read more

Local News