Dámské a pánské hodinky, které nepotřebují baterku

Share

Dnešní móda je natolik benevolentní, že i hodinky můžete nosit, kde chcete a jak chcete. Můžete je nosit třeba v kapse, na šňůrce nebo na řetízku. Většina lidí však své hodinky nosí na zápěstí. Za tímto účelem bývají dámské i pánské hodinky opatřeny koženým, kovovým nebo silikonovým řemínkem. Hodinky z e-shopu timegent.cz jsou navíc vybaveny samonatahovacím mechanismem, který získává energii z pohybu ruky člověka. Tím je poháněn strojek hodinek. Takové hodinky tedy nemusíte vůbec natahovat. Hodinky také nepotřebuji žádnou baterku.

O dámských hodinkách

Ženy většinou své hodinky v kapse nenosí. Pokud nemají nějaký zajímavý model hodinek, který lze nosit zavěšen na řetízku na krku, potom své hodinky nosí na zápěstí. Řemínky hodinek se nosí připevněné za zápěstní kůstkou, tedy v místě, kde je zápěstí nejužší. Některé ženy však nechávají hodinky klouzat volně po ruce jako náramek. A jak nosíte rády své hodinky vy?

Když ne dárek pod stromeček, tak třeba k Novému roku

Jak jste na tom s dárky, vážení? Už máte vše potřebné nakoupeno a krásně zabaleno? Nebo vám ještě nějaký ten dáreček chybí! Pokud ano, mohl by být tím pravým dárkem náramek. Mohly by to však být také krásné dámské hodinky. Je sice pravda, že pod stromeček objednávku už určitě nevyřídíte. Kurýrní služby totiž doslova praskají ve švech a nestíhají. Ale krásný novoroční dárek by to mohl napravit, co říkáte?

Vrstvení náramků

Co třeba takový luxusní náramek Eternity Gold, který je vyroben z korálků z nerezové oceli a zirkonového doplňku. Při objednání tohoto produktu dostanete hned náramky tři. Bude jen na obdarovaných, zda si na ruku připnou jeden, dva nebo všechny tři. Doporučujeme tři. V módě je totiž vrstvení náramků.

Read more

Local News