Dá se na výherních automatech vyhrát balík peněz a nepropadnout závislosti? Dáme vám pravidla

Share

Rádi si občas zahrajete na “bednách“? Baví vás hazard? Milujete adrenalin, risk a výhry? Ještě než si dopřejete první novoroční hazard, přečtěte si, jak nepropadnout závislosti na hracích automatech.

Každý má tu svou závislost

Dá se říct, že každý chlap je na něčem závislý. Jeden nemůže vydržet bez svého pivka, druhý nedokáže odolat žádné sukni a další nezačne svůj den jinak, než s cigaretou v puse. A to není zdaleka všechno! Dnešní doba nabízí tolik různých druhů zábavy a požitků, že jen málokdo není závislý.

Mezi nejčastější neřesti moderních mužů patří hraní “onlajnovek“ a hazardních her.

Závislost na hracích automatech je potřeba, jako každá jiná a stejně tak jako jiné druhy i tato závislost se může zvrhnout do takového stavu, že ohrozí životní situaci jedince. Aby vás potřeba hrát kajot automaty zcela nepohltila, dodržujte několik zásadních pravidel.

Aby hra byla vždy jen (výdělečnou) zábavou!

V dnešní době mají online herny nejrůznější nástroje, které pomohou hráči udržet zdravou hranici hraní. Jde o nejrůznější limity, které omezí vaše případné prohry. Některá kasína také umožňují svým návštěvníkům zablokovat si svůj účet po určitou dobu (hodí se v případě těžkých životních situací, během nichž se snáze sklouzne ke gamblingu). Herní aplikace rovněž posílají upozornění o délce vašeho připojení.

Je ovšem na každém muži, aby si stanovil své limity a hranice bezpečného hraní. 

2 důležité limity!

Limitování prohrané částky – Určete si sumu, kterou můžete při hře utratit. Musí jít o peníze určené na zábavu, jejich prohra nesmí ohrozit vaší životní situaci.

Limitování času pro hru – Omezte si čas, jenž chcete hře věnovat. Nastavením časového limitu si můžete být jistí, že nebudete hrát příliš dlouho a příliš často.

Na tohle bacha!

Máte-li vyhrát ten svůj vysněný balík peněz, chce to pokoušet štěstí jen jednou za čas. Příliš časté hraní může lehce přejít v potřebu, která bude vyčerpávat vás i vaší peněženku. Dejte si pozor zvláště v případě, že:

– utrácíte za hazard, více než si můžete dovolit.

– řešíte hrou svoji finanční situaci.

– upřednostňujete hazard před příteli, rodinou, prací.

– oddalujete řešení vašich osobních i profesních problémů hraním automatů.

Nemáte volné “love“ a přesto chcete hrát? Zkuste bezpečnou hru Sizzling Hot zdarma

Read more

Local News