Co muži nenávidí na ženách, poznáváte tu svou?

Share

Ač si většina mužů život bez ženy nedokáže představit, existuje spousta věcí, které muži na ženách doslova nenávidí a za které by doslova vraždili!

1. Přecitlivělost/stěžování si

Často se Vám stává, že naleznete svou přítelkyni/manželku jak sedí v kuchyni s utrápeným pohledem a se stékající slzou po tváří? Vy si jen v duchu položíte otázku „co zase?“ Ať už to je špatné počasí, menstruace, nedostatek peněz, nedostatek Vašeho času, zkrátka žena si vždy najde důvod, jak z komára udělat velblouda a díky své přecitlivělosti a hysterii udělat z pohodového dne noční můru.

2. Nakupování oblečení

„Miláčku potřebuji nové boty, nemám nic pořádného na sebe, chci nějakou podzimní bundu (o měsíc později) v téhle mi je zima – potřebuji pořádnou zimní bundu/kabát,“ tyto věty jistě dobře pozná každý muž, ženy zkrátka nikdy nemají dost oblečení a Vaše peněženka se nestačí obracet v základech.

3. Miláčku, miluješ mě?

„Ty už nejsi zamilovaný, ty mě už nemáš rád, nezáleží ti na mně, miluješ mě vůbec?“ Otravné a stupidní otázky, kterými ženy terorizují většinu mužů. Přitom je to naprosto zbytečné, když se Vám v hlavě skýtá odpověď jako „Proč bych s tebou asi jinak byl ty krávo, když bych tě nemilovat?“

4. Žárlivost

„Kdo to byl? Ty jí znáš? Kdo ti psal/volal? A budou tam nějaký ženský? Někdo si tě chce přidat do přátel, někdo tě šťouchnul, dáme si hesla na facebook?“ Další sled otravných a žárlivých otázek, které zvládnou řádně znepříjemnit společný život muže a ženy.

5. Zdlouhavé řešení problémů

Ač se vždy skýtá jen jediná lukrativní možnost, kterou by muž zvolil ihned a problém by byl vyřešen, ženy mají tu schopnost i malichernosti řešit dlouhé hodiny bez východiska a jediného solidního nápadu na řešení.

DALŠÍ

– Hodiny strávené v koupelně a před zrcadlem

– Zdlouhavé návštěvy tchýně a tchána

– Utrácení za dekorace a nejrůznější kýče do bytu

– Nulová tolerance co se týče povyražení si s kamarády, školní sraz apod.

Read more

Local News