Co musí mít ve svém bytě KAŽDÝ chlap!

Share

Možná jste se právě přestěhoval, možná chcete změnu, v každém případě, těchto několik věcí nesmí chybět v žádném pořádném staromládeneckém hnízdě!

Je jasné, že ve svém království se budete řídit hlavně svým stylem a vkusem. Ale žádný moderní chlap nepohrdne moderním nábytkem s čistými liniemi a funkčním vzhledem.

Jaké věci nesmí chybět v bytě žádného chlapa? 

Pořádná pohovka

Na pohovce budete čučet na telku, dávat si svých “dvacet“ po obědovém gáblíku, osahávat své dámské návštěvy a relaxovat s knihou, tabletem nebo svým kalhotovým nádobíčkem v ruce.

pohovka-pro-chlapa

V podstatě tedy od pohovky očekávejte následující vlastnosti: komfort, dostatečný prostor, kvalitní zpracování a příjemný materiál a vzhled. Foto: Biano.cz

Překvapení v ložnici

Ne nemáme na myslí vašeho “obra“ v kalhotách, v ložnici by mělo na každou ženu čekat překvapení z toho, jaký cit máte v případě zařizování svého, i když chlapského, bydlení.

Pohodlné povlečení, moderní tapeta na stěně, příjemné osvětlení od stylové lampy. To vše dělá z vaší ložnice (a tedy postele) místo, odkud se žádné ženě nebude chtít.

loznice-chlapa

Inspiraci, jak zařídit nejen svou ložnici najdete na webu Biano Foto: Portál plný tipů pro bydlení Biano.cz

Něco na stěně

I když preferujete bydlení bez zbytečných lapačů prachu, stejně tak je třeba nějakou tu dekoraci mít. Ideální je mít něco na stěně, protože to příliš nepřekáží a udělá to tu správnou službu. Vlastně ani moc nezáleží na tom, jestli vsadíte na klasiku v podobě fotografií, originální tapety, nebo si na stěnu pověsíte cyklistické kolo po dědovi. Ale bacha, televizi za dekoraci vydávat opravdu nemůžete!

tapety-web

Fantazii se meze nekladou! Když pak nápady dojdou, je tady katalog plný inspirace Biano.cz

Biano je web o moderním bydlení, na kterém moderní muži najdou více než 60 000 fotek interiérů a exteriérů od českých designerů a návrhářů + téměř 400 000 produktů ze stovek shopů.

Read more

Local News