Co koupit partnerce, milence či manželce k Valentýnu?

Share

Únor. Zatímco někteří z vás si jako první představí méně pracovních dnů, jiní zase začínají přemýšlet, co zakoupit své drahé polovičce ke dnu svatého Valentýna, který připadá na 14. února. Samozřejmě potěší dárky, jako jsou květiny, cukrovinky, pohlednice, a to vše s tematikou stylizovaného srdce, nicméně snad žádná žena nepohrdne ani parfémem či šperkem. V následujících řádcích vám dáme hned několik tipů, s nimiž na svátek zamilovaných jednoznačně zabodujete.

Parfém, po němž prahne každá žena

Jestliže svou partnerku, milenku či manželku alespoň trochu znáte, určitě víte, jaký má vkus, co se parfémů týče. Všimněte si, jakou značku má oblíbenou, případně jaký typ vůně. Ikonou mezi dámskými parfémy je Gucci by Gucci. Jedná se o poměrně výraznou a sytou vůni, která však není nikterak vtíravá a obtěžující. Pokud vaše drahá polovička propadá spíše květinovým a ovocným vůním, je pro ni jako stvořený parfém Versace Pour Femme Dylan Blue. První nastupují černý rybíz a zelené jablko, potom přichází na řadu šípek, růže, jasmín, broskev a petalia. V samotném základu jsou cítit bílé dřevo, pačuli, pižmo a sturač.

Dále se ke svatému Valentýnu perfektně hodí ještě parfémy jako Bottega Veneta či Chanel Chance. Působivě voní také Bvlgari Splendida Rose Rose či Bvlgari Splendida Magnolia. Svou manželku budete obdivovat i s parfémy Chloé Nomade anebo Dior Fahrenheit.

Šperky, s nimiž rozhodně nezklamete

Bojíte se však, že se netrefíte s parfémem do vkusu vašeho miláčka? Vůbec nevadí, protože z takového důvodu existují šperky, s nimiž nemůžete rozhodně nic zkazit. Potkali jste snad někdy ženu, která by nebyla na Valentýna nadšená ze zlatého náramku či stříbrných náušnic? Co se šperků týče, máte na výběr hned několik druhů. Záleží pouze na tom, co vaše žena nejraději nosí. Jsou to brože, náhrdelníky, náramky, náušnice či prsteny? Zakoupit ještě můžete fenomén jménem Pandora.

Kde dárek k Valentýnu koupit?

Zřejmě si to ani neuvědomujete, ale Valentýn přichází už za dva týdny, a proto je důležité se na něj připravit s předstihem. Internetový svět nabízí celou řadu online prodejen, odkud zboží objednáte a počkáte, až vám přijde přímo domů, a tak nemusíte obcházet všechny obchody ve městě, ostatně nakupování v e-shopech si oblíbíte i kvůli nižším cenám. Podívejte se na projekt https://www.chci.cz/, kde stačí zvolit kategorii, přičemž vzápětí se vám zobrazí desítky vybraných e-shopů specializujících se na konkrétní sortiment, například jen na šperky, parfémy a podobně. Šetříte tak nejen čas, ale i peníze, ať už hledáte dárek ke dnu svatého Valentýna, narozeninám či jiné příležitosti.

Doufáme, že vám tipy uvedené výše pomohly. Užijte si svatého Valentýna.

Read more

Local News