Cimbálovka v Praze? Ano, za cimbálovou muzikou nemusíte na Moravu

Share

Cimbálovou muziku máme spojenou zejména s Moravou a Slovenskem, nicméně v dnešním světě už se na lokalitu tolik nehraje. Cimbálka vám zahraje třeba i v Praze a okolí, a to na svatbách, koštech vín a pálenek, firemních večírcích, rodinných oslavách.

Cimbálová muzika rozproudí skvělou atmosféru. Na každé akci se najde někdo, kdo si s kapelou rád zazpívá To ta Helpa, Když jsem šel z Hradišťa, Vínečko bílé či jiné lidové písně. Těmi ale repertoár současných cimbálek nekončí.

Cimbálovka Vltava zahraje i folk a jiné žánry

Důkazem toho je cimbálovka Praha, která si říká Vltava. Hraje oblíbené lidové písně z Moravy, Slovenska i Čech, ovšem nezalekne se ani folku a ráda si odskočí také do jiných žánrů. Co všechno se dá na cimbál, housle, violu a kontrabas zahrát? Budete příjemně překvapeni. Navíc je možné nechat si zahrát i skladby na přání, což hosté určitě ocení.

Cimbálovka Vltava hraje zpravidla v sestavě čtyř nebo pěti hudebníků. Většinou chodí na akce hrát v krojích, budete-li si přát, mohou si obléknout společenský oděv. Obvykle nepotřebují žádné ozvučení, ve větších prostorách se zvukař a technika domlouvají individuálně. Žádný prostor však není problémem.

Cimbálovka u vás doma, v kanceláři i ve stanu

Cimbálka Praha pod vedením Petera Goryczky si poradí opravdu s každým prostorem. Mají zkušenosti s hraním v penzionech, restauracích, hotelech, lázních, ale i na festivalech, v kancelářích, rodinných domech či ve stanech. Zpříjemňují totiž různé události od rodinných oslav přes firemní večírky až po košty vín a pálenek. Z každé události vytvoří nezapomenutelný zážitek, peněz investovaných do živé hudby určitě nebudete litovat. A kolik taková hudba stojí? Cena je stanovována pokaždé individuálně. Nebojte se ozvat i tehdy, když nepořádáte akci přímo v Praze. Cimbálka za vámi dojede.

Read more

Local News