Čím se řídit při výběru telefonu?

Share

Při nákupu telefonu bychom měli brát v potaz požadavky, které od nového mobilu očekáváme. Jiné potřeby budou mít senioři, jimž přístroj bude sloužit převážně k volání, jiné teenageři či manažeři využívající telefon ke své práci.

Když je pro vás prioritou odolnost

Pro potřeby dobrodruhů, outdoorových nadšenců a pro práci za ztížených podmínek byl vyvinut telefon Hammer Energy LTE značky myPhone. Ten se může pochlubit ochranou IP68, která splňuje technickou normu. Právě tato vlastnost zaručí odolnost vůči ponoření do vody a vniknutí prachu. Nedílnou součástí telefonu je ultra odolné sklo Gorilla Glass 3 a baterie s nadstandardní kapacitou 5000 mAh.

Co ještě umí nabídnout?

Duální mobilní telefony řady Hammer Energy mají vestavěný GPS modul, podporují 4G/LTE, disponují bezdrátovou technologií Bluetooth 4.0. Skvělý výkon zajišťuje čtyřjádrový procesor pracující na frekvenci 1,5 GHz, operační paměť 2 GB RAM a paměť vnitřní o kapacitě 16 GB. Fungování chytrých aplikací zajistí Android 6.0 Marshmallow. Tento telefon pořídíte za cenu pohybující se kolem 4 tisíc korun.

Který telefon je ten pravý pro seniory?

Senioři kladou důraz hlavně na snadné ovládání. Z toho důvodu jsou pro ně ideální tlačítkové telefony, jež nabízí například značka CPA. Nejoblíbenějších mobilem z jejího sortimentu je CPA Hallo 11, který je pro tuto věkovou skupinu uživatelsky optimální. Tento mobilní telefon je vybaven základními funkcemi, s nimiž si každý hravě poradí. Dalším jeho plusem jsou unikátní číselník a dostatečně velká ozvučená tlačítka. Dobrou čitelnost textu zajistí barevný displej s uhlopříčkou 2,4″. Mezi další užitečné funkce patří vestavěný fotoaparát, budík, kalkulačka a LED svítilna.

Co dalšího senioři ocení?

Obsluha mobilního telefonu je také usnadněna možností přiřazení fotografií k telefonickým kontaktům. Funkcí k nezaplacení je nouzové SOS tlačítko, které seniorům v případě potíží pomůže jednoduše přivolat pomoc. Stačí si pod něj uložit kontakty, které se mají vytáčet. Telefon CPA Hallo 11 vás vyjde na méně než 1000 Kč.

Značka, která se hrdě žene vpřed

O kom je řeč? Je to značka Xiaomi, o níž se ne nadarmo říká, že je to fenomén, jenž dělá věci jinak. Telefony Xiaomi byly uvedeny na trh v roce 2010 a od té doby dýchají na záda předním hráčům na trhu v oblasti mobilních technologií. Vlajkovou lodí této značky je telefon Xiaomi Redmi Note 5. Tento stylový smartphone disponuje špičkovou výbavou zahrnující osmijádrový procesor, operační paměť RAM o kapacitě 4 GB, vnitřní úložiště o velikosti 64 GB, 5,99″ displej s Full HD rozlišením, duální fotoaparát, čtečku otisků prstů a podporu LTE internetu. To je jen malý výčet schopností stylového telefonu za bezkonkurenčních 5 990 Kč.

Read more

Local News