Čím obdarovat svou drahou polovičku?

Share

Ať už máte přítelkyni, manželku či snoubenku, jedno je jisté. Vánoce se blíží, a tak je na čase začít přemýšlet o dárku, kterým jí vykouzlíte úsměv na tváři. Máte už aspoň představu, co jí zabalíte pod stromeček?

Nejlepší je toho druhého poslouchat a zjistit, co si přeje. Zkuste se na to v následujících týdnech zaměřit a všímejte si, o čem vaše drahá často mluví, po čem touží. A kdyby tento plán náhodou nevyšel, zkuste následující rady.

Ženy se rády zkrášlují

Víte, čím nikdy neuděláte krok vedle? Něčím na sebe! Tedy za předpokladu, že se trefíte do vkusu a velikosti vaší milé. Pokud si netroufáte na nákup oblečení, zaměřte se na jiné dárky, pomocí nichž se ženy zkrášlují. Může jít o parfém, dekorativní kosmetiku, žehličku na vlasy, magické natáčky nepoškozující vlasy, soupravu na gelové nehty. Tipů je spousta, a to v různých cenových relacích.

Dárek si můžete užít ve dvou

Jak by se vám líbilo, kdybyste si dárek pro svou milou také trochu užili? Pak vyberte nějaké pěkné spodní prádlo, společný relaxační pobyt, erotické hry, které budou skvělou předehrou, či dokonce nějakou erotickou hračku. Dárky, které utuží vztah, mají vždy úspěch. A tím se vlastně dostáváme k dalšímu tipu.

Zabodujte vtipem či soukromou vzpomínkou

Máte něco, z čeho si společně děláte legraci, ale nikdo jiný by takový vtip nemusel pochopit? Pak můžete vyzkoušet vtipné dárky vztahující se k dané tematice. A podobně to funguje s různými vzpomínkami. Zapřemýšlejte, zda nemáte nějaký hezký zážitek, který by se dal vánočním dárkem připomenout. Mělo by jít o něco, co je jen mezi vámi.

Říká se, že vybírat dárky pro muže je vždy těžší než pro ženy. Jste opačného názoru? Zbytečně se nestresujte. Do Vánoc je ještě spousta času. Zkuste prozkoumat internetové obchody – seriózní i vtipné dárky najdete například na Darky-prodej.cz. Všímejte si trochu své drahé, nebo se poraďte s jejími kamarádkami či rodinou. Hlavně nenechávejte koupi dárku na poslední chvíli.

Read more

Local News