Chytré hodinky Kronaby: Švédský klenot je k mání v češtině!

Share

Pořádné náramkové hodinky jsou nepřehlédnutelným doplňkem každého sebevědomého muže. No a pokud navíc holdujete jedinečnému skandinávskému designu a moderním technologiím, udělejte si radost stylovým kouskem Kronaby. Na první pohled budí solidní dojem klasického hodinářství, ale po bližším seznámení zjistíte, s čím máte tu čest. Chytré hodinky v češtině toho umí opravdu hodně!

Švédští odborníci mají výrobu hodinek v malíku. Moc dobře vědí, po čem zákazníci prahnou a servírují jim neodolatelnou kombinaci špičkových materiálů, elegantního designu a skvělých aplikací. Výsledkem jsou krásné, odolné, skvěle čitelné a technologicky pokročilé chytré hodinky v češtině Kronaby.

Pokud se vám čas od času (anebo často?) stává, že neslyšíte zvonění mobilního telefonu ukrytého v aktovce, s hodinkami Kronaby bude problém minulostí. Všechny důležité hovory zaznamenáte díky jemným vibracím na zápěstí. Samozřejmě vám umožní vybrat konkrétní čísla – ta ostatní skončí ve zmeškaných voláních.

Chytré hodinky nezískaly své přízvisko jen tak pro nic za nic. Prostřednictvím tlačítek lze ovládat aplikace v mobilním telefonu, aniž byste ho museli lovit po kapsách. Pustíte si hudbu, uložíte si GPS souřadnice místa, kde se zrovna nacházíte, najdete odložený telefon a v neposlední řadě na dálku spustíte spoušť foťáku. Jinými slovy – budete mít plnou kontrolu nad vším, pro co se zrovna rozhodnete.

Pokud jste se vydali na cestu zdravého životního stylu, oceníte speciální funkce, které vám pomohou při dodržování pravidelného pohybu. Stanovíte si cíle, nastavíte čas jako upomínku a hodinky vás vždy upozorní, že byste se měli začít více hýbat.

A protože fotografie vydají za tisíce slov, podívejte se na aktuální kolekci na www.kronaby.cz. V současné době jsou v prodeji v pěti variantách a všechny jsou skvělou volbou.

Read more

Local News