Chytrá domácnost s sebou přináší úsporu času a energie

Share

S úspornými žárovkami to všechno začalo, dnešní doba je však ještě mnohem dál. Pohodlí všech členů domácnosti a přehled nad spotřebou elektřiny mohou vlastně jít ruku v ruce. Otevřít dveře moderním trendům je tak jednoduché! Chcete zhasnout světlo v obýváku? Už není nutné, abyste vstali z gauče. Stačí hlasový povel, který se neprodleně realizuje. Pokud máte rádi přehledné statistiky a grafy, bude se vám tématika smart home opravdu líbit. A když se do nich zadíváte podrobněji, brzy zjistíte, kde všude byste mohli ušetřit. Každý domov má totiž nějaké skryté rezervy, nápověda se opravdu hodí!

Zásuvky určené pro 21. století

Co si pod tímto pojmem představit? Chytrá domácnost může mít několik různých forem a je jen na vás, jak je vzájemně sladit. Díky zásuvkám s několika speciálními funkcemi budete mít přehled nad spotřebou elektřiny a nastavíte si kávovar na šestou hodinu ranní. Monitoring spotřeby poběží bez přerušení, můžete si jej prohlédnout také na chatě nebo dovolené, stačí propojit toto důmyslné elektrozařízení s moderní aplikací. Nehrozí tak překvapení nad meziročním vyúčtováním, protože dostanete vždy přesná data. Ze statistik se dá snadno vyčíst, který spotřebič není dostatečně úsporný a zasluhuje si výměnu. A to může být jen začátek úspor, s nimiž bude rodinný rozpočet mnohem spokojenější. 

Teplota barev se přizpůsobí náladě

Díky chytrým žárovkám si nastavíte teplotu barev podle momentálního rozpoložení. Budete doma sami? Čekáte hosty a rádi byste podpořili večerní proud zábavy vhodným osvětlením? Nic není problém, vždyť studená bílá znamená soustředěný výkon a teplá bílá zase odpočinek nebo klidnou četbu. Výměna žárovky už není podmínkou, stačí jeden klik v mobilní aplikaci. To všechno se dozvíte na cel-tec.cz, kde je moderní domov představen v mnoha barvách.

Read more

Local News