Chybí vám sex? Pořiďte si realistickou pannu

Share

Patříte k mužům samotářům, kteří stále ne a ne najít svou lásku na život a pro život? Nebo jenom chcete okořenit své volné chvilky, když je partnerka na pracovní cestě, nebo kdy ji už dlouhé hodiny tíží migréna? Nemusíte si nutně hledat milenku, stačí mít po ruce realistickou pannu, která se stala v posledních měsících doslova hitem. Tato společnice pro intimní chvíle je totiž už tak dokonale zpracovaná, až z toho mráz po zádech přechází.

Sex dolls nabízí kýžené uspokojení

Koupit si pannu na sex, to už není jako kdysi. Dnešní sex doll nejsou nafukovací, a už vůbec nejsou jenom z plastu. Mohou být vyrobeny s takovou precizností a pečlivostí, která každého muže naprosto odzbrojuje. Mnozí dokonce neváhají a nechávají si ji vyrobit dle svých požadavků a představ. Volí barvu vlasů, pleti, velikost ňader i výšku, která je u žen přitahuje. A samozřejmostí je i volba make-upu, který může být výrazný, ale také nemusí. I přirozenost někoho přitahuje. 

V každém případě jsou realistické panny možností, jak dosáhnout kýženého sexuálního uspokojení. Společnosti jako WM Dolls vyrábějí panny z velice příjemného materiálu, který takřka dokonale napodobuje lidskou pokožku. Díky modelování všech partií ženského těla má muž pocit, jako kdyby strávil intimní chvíle s reálnou ženou jeho představ.

Ženy, které nemají s žádnou polohou problém

Sex s realistickou pannou přináší několik výhod. Předně musíme zmínit to, že pokud se rozhodnete mít sex s touto sexuální hračkou, nikdy neodmítne žádnou polohu, respektive žádná poloha jí nikdy nebude nepříjemná. Pokud vám už delší dobu v hlavě dřímá pozice, kterou s vámi ale žádná reálná žena nikdy nechtěla vyzkoušet, nyní máte prostor pro zkoušku, případně pro zlepšení se v sexu obecně.

Realistické panny neboli sex dolls zároveň nikdy nebudou reptat a stěžovat si na to, jak je něco bolí nebo jak se s vámi vyspat nemůžou, protože na to nemají náladu. Jen je tedy zapotřebí se o ně starat, i když trochu jinak, než se staráte o drahé polovičky z masa a kostí. Tyto společnice nevyžadují květiny, ale pravidelné mytí a údržbu obecně.

Read more

Local News