Chovatelé se nenudí ani v karanténě. Staví terária i venkovní voliéry

Share

Každý člověk v době omezeného pohybu hledal co nejvíce způsobů, jak využít svůj volný čas, kterého najednou bylo zkrátka více než obvykle. Zatímco někteří se pustili do zahradničení nebo velkého jarního úklidu, jiní dali přednost trochu kreativnější činnosti. Máme na mysli zejména chovatele, kteří se pustili do stavění příbytků pro své mazlíčky. Samozřejmě nemuseli stavět příbytky úplně sami podle vlastního nápadu v hlavě, stačilo si udělat čas na postavení stavebnice Aluhobby, ze které se dají postavit nejen ptačí klece nebo venkovní voliéry, ale také třeba terária.

Chovatelé domácích mazlíčků jsou si moc dobře vědomi toho, tak těžko se shání ideální obydlí pro mazlíčky, zejména tedy pokud jsou těmito mazlíčky papouškové, hadi nebo holubi. Nechtějí trávit čas obíháním obchodů, které stejně v době koronavirové zůstaly uzavřeny, proto si raději objednají zmiňovanou stavebnici, ze které si jak klece, tak třeba holubníky. Stačí jen spojit hliníkové profily s dalšími součástkami díky jednoduchému návodu a je vystaráno.

Vstupenka do dětství

Stavebnice Aluhobby jsou však velice oblíbené už nějaký ten pátek, jejich popularita však v době panujícího koronaviru jenom vzrostla. Důvodem jejich atraktivity je především to, že se jedná o vstupenku do dětství. Přece jen dětství si spojujeme s bezstarostností a tím, jak jsme neustále skládali stavebnice do různých podob. Stavili jsme si z nich hrady, zámky, také zoologické zahrady nebo několikapatrová parkoviště.

Za ta léta se se to trochu změnilo. Ze stavebnice Aluhobby si nyní skládáme především zmiňované příbytky pro své domácí mazlíčky.

Co všechno lze ze stavebnice Aluhobby složit?

Jak jsme zmínili, ze stavebnice Aluhobby si můžete složit jak venkovní voliéry, tak kupříkladu ptačí klece nebo terária, do kterých ubytujete hady, pavouky nebo menší typy ještěrů. Ze stavebnice však také hravě postavíte holubníky.

Read more

Local News