Chcete zdravě přibrat? Víme, jaké potraviny vám s tím pomohou

Share

Stačí si na chvíli otevřít internet a ihned se před vámi objeví bezpočet různých dietních rad a zpráv o stále tloustnoucí populaci. V neustálém závalu obezity však zapomínáme na to, že mezi námi existují i jedinci s opačným problémem. Chcete vhodně přibrat několik kilogramů? V tom případě pro vás máme tip na kalorické bomby, které jsou zároveň zdravé.

Držte se ořechů

Nikomu z vás snad nemusíme říkat, že přibírací plán musí být doplněný o vhodné cvičení (ideálně posilování s činkami a stroji). Jedině tak přiberete i aktivní svalovou hmotu, nikoliv jen samotný tuk. Přece jen chcete, abyste dobře vypadali a měli pěkné tvary, nemáme pravdu?

Pojďme se však podívat na suprové pomocníky, díky nimž se rychleji dostanete k vysněné postavě. Skvělou volbou je hlavně ořechový krémarašídový krémkešu krém i lískooříškový krém. Ve všech případech se jedná o opravdové kalorické bomby s vhodným rozložením makroživin (bílkoviny, tuky a sacharidy), v nichž najdete i řadu důležitých vitamínů a minerálů. Pouhých několik lžiček denně podstatně zvýší váš celkový příjem energie.

Dopřejte si zdravé dobroty

Arašídové máslo a další druhy krémů nejsou zdaleka jedinou možností. Určitě si dopřejte i nejrůznější zdravé sladkosti a přírodní sladidla. Většina jedinců s podobným cílem si zamilovává hlavně ořechové tyčinky.

Málokdo tuší, že si lze dokonce nechat vytvořit máslo podle vlastní chuti. Budete si přitom moci vybrat z krému, čokolády, sypání i finálního ochucení dle libosti.

Kde si budete moci v mžiku objednat ověřené fitness jídlo bez zbytečné chemie? Dobrým příkladem je oblíbený e-shop Lifelike, v jehož prostředí najdete desítky a desítky variant zdravého mlsání.

A co víc, v kategorii „RECEPTY“ získáte pořádnou dávku inspirace pro celou řadu zdravých a chutných receptů.

Read more

Local News