Chcete stylové blatníky na horské kolo? Mudhugger je správnou volbou

Share

Sice horské kolo bez blatníků vypadá dobře, nicméně v náročnějším terénu plném bláta a vody blatník jednoznačně oceníte. Současný trh je naštěstí rozmanitý a nabízí i sportovní varianty, jež se dokonale hodí klidně i na horské kolo. V následujících řádcích vám představíme značku Mudhugger, která přišla se stylovými předními i zadními blatníky.

Předtím, než se vůbec pustíte do výběru, potřebujete znát velikost kola. Stejně tak je důležité zohlednit, jestli je kolo celoodpružené, nebo nikoliv.

Plastové blatníky i na horská kola

Velice často narazíte na kovové blatníky na kolo, které jsou však součástí spíše městských jízdních kol. U horských modelů je lepší sáhnout po plastové alternativě. Pokud vám záleží na životním prostředí, zvolte blatníky z recyklovatelného plastu, jako jsou například ty od značky Mudhugger. Vyznačují se nízkou hmotností, vysokou odolností a praktičností.

Jelikož na horském kole zdoláváte náročný terén a skáčete přes překážky v lesích, dávejte si pozor na to, aby byly blatníky perfektně uchyceny. Pro pevné uchycení jsou u blatníků Mudhugger použity takzvané zip pásky.

Stylové provedení z Velké Británie

Mudhugger je britská značka, která se rozhodla přinést na trh blatníky na horské kolo. Instalovat se dají i na celoodpružená kola, takže jsou naprosto univerzální. Doplní sportovní design samotného kola, navíc vás ochrání před blátem a vodou při jízdě.

Jestliže hledáte internetový obchod, odkud byste si mohli tyto blatníky objednat, podívejte se do pestrého portfolia eshop.singltrek.cz. V nabídce jsou dva druhy předních blatníků a současně i dva typy zadních blatníků. U každého produktu máte uvedené i specifikace, jako je například hmotnost. Všechny výrobky od značky Mudhugger jsou ze 100% recyklovaného polypropylenu.

Read more

Local News