Chcete si zdarma stahovat videa z YouTube? Víme, jak na to!

Share

Na začátek pár zajímavých informací. YouTube byl založen před více než 11 lety třemi zaměstnanci PayPalu. V roce 2006, tedy jen o rok později, projekt zakoupil gigant Google a provozuje jej dodnes. YouTube je největší a nejznámější server pro sdílení videosouborů, ovšem v současné době aspiruje na pozici nejvyužívanějšího vyhledávače. V archivech jsou hudební videoklipy, televizní klipy, filmové trailery, video blogy, tutoriály, ale také kompletní seriály a filmy. Česká republika dostala vlastní rozhraní jako 25. v pořadí.

YouTube stahování neumožňuje, ale služby třetích stran ano

Dle statistik z roku 2015 YouTube denně navštíví zhruba dvě miliardy uživatelů. Předpokládáme, že k nim patříte i vy a čas od času by vám přišlo vhod, kdybyste si video mohli stáhnout do počítače nebo smartphonu. Takovou funkci bohužel YouTube nenabízí, což je na škodu v situacích, kdy si chce pustit svou oblíbenou hudbu, ale není v dosahu internetu. A ještě horší je zjištění, že video na serveru již není. Co s tím? Odpovědí na otázku „jak stahovat z YouTube“ je nový online nástroj link2save.com!

Link2save.com je zdarma a bez registrace

Link2save.com sice není jediný svého druhu, ale oproti konkurenčním downloaderům je zcela zdarma. Navíc pracuje velmi rychle, protože stahuje soubory přímo ze zdrojových serverů. Nebudete tak muset čekat, až se soubor převede na server služby a až poté do prohlížeče. To vše bez nutnosti otravné registrace.

Proces stahování z YouTube spočívá v několika jednoduchých krocích. Do políčka na link2save.com vložíte zkopírovanou url z YouTube. Kliknete na tlačítko stáhnout, vyberete požadovanou kvalitu a znovu potvrdíte tlačítkem. Soubor se uloží a vy si ho můžete kdykoliv pustit.

Ale jak stahovat z Facebooku? Nástroj link2save.com využijete také pro stahování videí z Facebooku, Streamu, Instagramu, Vimea a mnoha dalších serverů. A ano, stahovat můžete i z adult webů, jako jsou RedTube, PornHub a Youporn.

Read more

Local News