Chcete si pořádně zašlapat? Nazujte ty správné boty na cyklo i outdoor výšlap

Share

Někdo se už na svatého Martina zimuje a usídlí doma na gauči, jiný raději vyráží za akcí do přírody. Jste-li přesně ten typ akčního horala a “naspídovaného“ cyklisty toužícího po adrenalinu, nazujte ty správné boty na výšlap.

Se ženskými je ta potíž, že jakmile spadne první zažloutlý list ze stromu, jsou schopné tak maximálně vyrazit na výšlap do obchodu pro nové zimní kozačky. O nějaké tůře nebo cyklo výletu nechtějí ani slyšet, vždyť je přece už hnusně a zima!

Jenže každý chlap potřebuje pravidelně doplňovat hladinu adrenalinu v krvi, cítit napětí a vzrušení jinde než doma v posteli. 

Pro akčně smýšlející jedince máme jednu radu, tedy vlastně dvě! Zaprvé, na ženský se vykašlete a vyrazte objevovat krásy přírody sám nebo s kámoši. Zadruhé, aby vám nic nebránilo ve výkonu, pořiďte si ty správný boty.

Do terénu jedině s dobrým vybavením, základem jsou pořádné boty, protože bez nich neujedete a neujdete ani kilometr.  

Zažít dobrodružství může každý

Jste milovník skalních převisů a náročného kopcovitého terénu? Pak jistě oceníte kvalitní outdoor obuv Five Ten, které mají bezkonkurenčně nejlepší podrážky s maximální přilnavostí. Buďte si jistí, že vás udrží na nohou za jakýchkoliv podmínek, ať těch panujících na horských výšlapech nebo při extrémní cyklistice.

Boty od celosvětově nejuznávanějšího výrobce cyklistické, horolezecké a turistické obuvi jsou perfektní volba pro lidi, kteří tráví spoustu času na kole, nebo v přírodě. Zaujme vás tato cyklistická obuv

Na kolo i na vysoké skály

Jako správný horal si do svého batohu nikdy nezapomenete dát tatranku, jako energii sbalenou na cesty? Fajn, ale jen o správném občerstvení to není, to co vám pomůže nahoru jsou boty. Výšlapy všeho druhy vám usnadní ty od Five Ten. Se správným modelem se vyškrábete/vyjedete na každý kopec, jenž si vyhlédnete.

Z outdoor obuvi můžeme doporučit zejména tyto typy:

Guide Tennie-Caribbean Sea / Solid Grey

Bota Guide Tennie se svými gumovými podešvemi nadchne každého turistu, je vysoce odolná, kvalitně zpracovaná a charakteristická pro své tření. Buďte horským kamzíkem, zvládněte ty nejnáročnější terény a dostaňte se na vrchol dříve než kdy předtím.

Sportovní tvar boty perfektně sedí na noze a dělá tak každý krok pohodlný a příjemný. Pogumovaný kožený design je doplněný o corduru. 

5.10

Freerider Canvas – Dark Grey/Khakhi

Model roku 2015 Five Ten Freerider Canvas je stylovou a velmi pohodlnou záležitostí, s níž se budete cítit perfektně na svém biku i ve městě. Kůže v kombinaci s textilií garantuje snadnou údržbu a vysokou prodyšnost.

boty-na-kolo

Hodně dobrou outdoorovou a cyklistickou obuv najdete u specializovaného prodejce www.cyklosvoboda.cz

Read more

Local News