Chcete se bezstarostně prohánět ulicemi a být vidět? Pak jsou elektrokola RUFF CYCLES přesně pro vás

Share

Před pár lety se na našem trhu začala objevovat elektricky poháněná kola a od té doby jejich popularita rok od roku jen roste. Není se čemu divit, protože představují levný, jednoduchý a stylový způsob dopravy z bodu A do bodu B. Díky vhodně zvolenému e-biku vás nic nezastaví.

Maximální kvalita a originální vzhled

Fenoménu elektrokola se ihned po jeho objevení chytilo mnoho společností, přičemž každá začala vyrábět své vlastní produkty. Spousta z nich ovšem jen kopíruje svou konkurenci a nepřináší nic nového, nic přelomového a s kvalitou to také není zrovna nejslavnější. Světlou výjimkou je německý výrobce poskytující originální RUFF CYCLES. V čem je kterýkoliv e-bike od něj odlišný od ostatních značek?

Každé vytvořené elektrokolo z dílny dané společnosti je čistě ruční prací a vsází na jedinečný vzhled kombinovaný s použitím těch nejlepších dílů na trhu. Zatímco vnitřnosti těchto produktů se dočkaly součástí od elektronického giganta Bosch, vnějšek se chlubí rovnou třemi jedinečnými designovými řadami.

První řadou je takzvaný THE RUFFIAN, který vsází na drsný vintage motorkářský vzhled. Dále je možno si zakoupit mnohem decentnější městský model BIGGIE a třetí variantou jsou výrobky LIL’BUDDY. Ty jsou koncipovány ve stylu slavných BMX ze sedmdesátých let minulého století. Jak vidíte, je opravdu z čeho vybírat.

Jediný český dodavatel

Nemusíte se bát nemožnosti nákupu i v našich končinách, protože u nás sídlí licencovaný distributor těchto skvostů, přičemž jej lze nalézt na stránkách bluetouch.cz. Ihned na první pohled vás po otevření zmíněných webovek nadchne originalita a umělecké provedení všech jednotlivých typů zboží. Chcete-li si dopřát to nejlepší, pak jsou tato díla tou správnou cestou.

Read more

Local News