Chcete mít styl? Naučte se správě oblékat

Share

Už to nejsou jenom ženy, které se tolik noří do světa módy. Opomíjet nelze ani to že tento konkrétní svět je spojený i s celou řadu mužů. Ti již pochopili, že by také měli vypadat stylově a k světu. Jak na to? Stačí se naučit správně oblékat. V tom vám dokážeme pomoci.

Oblečení vybírejte podle počasí

Určitě se neorientujte jenom podle toho, co vám sluší a v čem vypadáte dokonale. I v nejlepším outfitu můžete za určitých okolností vypadat zvláštně. Příkladem je počasí, když je chladněji, a vy půjdete v tričku a kraťasech, lidé si budou ťukat na čelo. Zde je vhodné využít nejenom kaloty, ale také stylové pánské mikiny. Do chladného počasí jsou skvělá volba a rozhodně neplatí to, že by byly určené výhradně na sportovní aktivitu. Dnes jasně platí, že jde o řešení, které může být určené i na běžné nošení ve volném čase.

Zaujměte něčím netradičním

Klasické obchody sice mají bohatý sortiment, ale když se na něho podíváte blíže, tak musíme říci to, že většinou je stále stejný. Pokud hledáte moderní pánská trička, mělo by být vaším prvotním cílem hlavně to, že se od ostatních odlišíte. Určitě nepodceňujte nabídku internetovou, která vás zaručeně osloví. A to pokud se jedná o:

  • Barevnost
  • Potisk
  • Střih

Oblékejte se s ohledem, na konkrétní událost

I toto je nesmírně důležité. Nelze zapomínat na to, že s ohledem na různé události je také třeba volit různé outfity. Něco jiného se hodí na pláž a něco jiného se hodí zase do kvalitní restaurace, nebo na společenskou firemní událost. Co doporučujeme? Zjistit si, co znamená pojem dress code a jaké existují hlavní možnosti. Doporučení obvykle najdete na svých pozvánkách. Pokud zde není, je to na vás. V takovém případě vezměte v potaz místo, kde se akce koná. To zcela logicy může celou řadu věcí napovědět. Rozdíl je salonek hotelu, nebo pláž či venkovní zahrada.

Read more

Local News