Chcete být po sexu chytřejší? Použijte chytrý kondom

Share

Po “Už budu!“ většinou přichází stres, zda je všechno v cajku nebo naopak v háji. S chytrým kondomem budete ihned po vyvrcholení chytřejší, detekuje totiž pohlavní choroby.

Tři náctiletí studenti se rozhodli, že nebudou po každém sexu ztrácet nervy! Vymysleli chytrý kondom, který vám ukáže, zda se i tentokrát na vás štěstí usmálo, nebo se vás chytly nějaké ty pohlavní breberky.

Chytrá šprcka může být poslem špatných zpráv. 

Proč používat kondom?

Každý puberťák chápe, proč je třeba při sexu a hlavně tom jednorázovém používat kondom. Ví to on, víme to my, víte to i vy. Pohlavní choroby jsou poměrně běžnou záležitostí, třeba takové chlamydie má prý až 70% žen. Tudíž, když přišla zpráva o prvním chytrém kondomu, nemohli jsme to jen tak přehlédnout!

Chytrá guma detekující pohlavně přenosné choroby není výtvorem týmu odborníků, ale tří náctiletých studentíků. 

Chytrý kondom zjistí konkrétní druh pohlavní nemoci

kondom-1

Chytrý nápad Muaze Nawaze, Daanyaala Aliho a Chiraga Shaha z londýnské Isaac Newton Academy byl přihlášený do soutěže mladých vynálezců. Jeho používání má být snadné, pomocí zbarvení určí, s jakou pohlavní chorobou máte co do činění.

Zelená ukazuje na chlamydie, žlutá upozorní na herpes, fialová bude symbolem papillomaviru a ani modrá nebude dobrá, půjde o syfilis. 

Svíticí kondomy nejsou na trhu žádnou novinkou, už dříve si tak páry mohly zpříjemnit použití ochrany fosforovými svítícími vlastnostmi nebo také speciálními příchutěmi. Tentokrát jde ale o upgrade, který nebude jen pouhým efektem, nýbrž praktickým ukazatelem bezpečného sexu.

Read more

Local News