Chcete být in? Pořiďte si urban batoh!

Share

Těžko byste hledali pohodlnější zavazadlo, než je batoh. Náklad se v něm díky jeho schopnosti rozložit váhu na obě ramena nese mnohem pohodlněji než třeba v tašce na jedno rameno. Ale nejenom to. Obzvláště moderní městské batohy se stávají zajímavým estetickým doplňkem. 

Batohy obecně se dělí do několika kategorií, ať již se jedná o dětské, studentské, sportovní, outdoorové či městské. Na ty se v tomto článku zaměříme.

Od nůše k batohu

Naše prababičky se tahaly s nůšemi, my máme batohy. Jejich podstata je stejná: umožňují rovnoměrné rozložení nákladu, a tím šetří naši páteř. I batohy ovšem vybírejte s náležitou pozorností a místo na tržnici raději nakupujte v renomovaných kamenných obchodech a na zavedených e-shopech, které jsou přeci jen zárukou jisté kvality.

Městský batoh upoutá na první pohled

Městské batohy upoutají na první pohled. Z estetického pohledu jsou totiž velmi zajímavé. Stylové, s jednoduchými a čistými liniemi, ale o to více působivé. Hodí se jak k elegantnímu, tak i sportovnímu outfitu. K džínům, šortkám, obleku i večerním šatům. Obzvláště s nimi vytvoří zajímavý kontrast.

Praktické organizéry a kapsy na notebook i tablet

Z materiálů se nejčastěji používá polyester, dno bývá vyrobené z umělé kůže. Nechybí jim samozřejmě i boční kapsa na láhev, polstrované držadlo a nastavitelné popruhy s hrudní páskou. Součástí kvalitních urban batohů bývají i praktické organizéry a kapsy na tablet a notebook.

Minimální zátěž na páteř

Městské batohy, s nimiž se setkáte na stránkách e-shopu bagmaster.cz, což je specialista na české batohy a aktovky, disponují i polstrovaným pozadím, odvětráváním a ergonomickými popruhy, které umožňují rovnoměrné rozložení obsahu batohu, jenž se vám ve výsledku ponese jako pírko. Z tohoto důvodu tyto typy batohů představují minimální zátěž na páteř.

Do školy i na nákup

Naším favoritem je batoh BAGMASTER ERASMUS 9 A GRAY z již zmíněného e-shopu například kombinuje tři elegantní barvy: šedou (základní barva batohu), černou a hnědou (popruhy a přezky). Svým designem a vhodnou kombinací barev je tak tento batoh vhodný pro chlapce i dívky, ženy i muže. Nosit jej můžete do školy, do práce, ale třeba i na malý nákup.

Read more

Local News