Chcete auto, o které se nemusíte starat? Využijte operativní leasing!

Share

V dnešní době je čas nedostatkovým zbožím. Každá jeho úspora se proto cení a v případě uspěchaného životního stylu platí tato skutečnost dvojnásobně. Pro rychlejší přesun z místa na místo se bez vlastního vozu neobejdete. Jenže to často znamená spoustu starostí s jeho stavem a údržbou. Existuje však varianta, kdy můžete užívat moderní automobil, jenž za vás bude na cestách úspěšně prezentovat, a přitom s ním starosti nemusíte mít vůbec žádné. Takovou službu přináší operativní leasing, který se začíná v poslední době mezi lidmi rozmáhat světelnou rychlostí.

Co ve skutečnosti operativní leasing znamená?

V podstatě jde o dlouhodobý pronájem vybraného vozu, kdy klient platí pravidelné měsíční splátky. Smlouva o takovém pronájmu je stanovena na určitou dobu a po jejím uplynutí se vozidlo vrací k leasingové společnosti. V ceně tohoto leasingu je samozřejmě i pojištění, servisní prohlídky, pravidelná údržba, přezouvání pneumatik, dálniční známka nebo řešení pojistných událostí. Toto je nejrychlejší cestka k získání možnosti užívat nový a plně vybavený vůz, o který se nemusíte nijak starat. Operativní leasing může využít jak soukromá osoba, tak i podnikatel nebo firma. Doba užívání je většinou od 9 do 36 měsíců. Po této době je vozidlo prodáno jako ojeté a vy si můžete vybrat novější a modernější model.

Operativní leasing vás zbaví starostí navíc

Tento způsob je vhodný jak pro běžné osoby, tak i pro podnikatele, kteří potřebují vystupovat reprezentativně a k tomu moderní automobil zkrátka patří. Oproti klasickému pronájmu měsíční splátkou operativního leasingu ušetříte nemalou částku. Často je dokonce tato cena pronájmu nižší než běžný leasingový úvěr. Jediným omezením se může stát předepsaný počet najetých kilometrů, ale i to je možné dodatečně upravit po domluvě. Při užívání nezapomeňte také na povinnost zaplatit případné škody, které na voze vzniknou vaší vinou. Tou největší starostí pro vás však bude zvolit si jeden model vozu z pestré nabídky poskytovaných automobilů. Pro začátek vyzkoušejte leasing Škoda, který je v současné době považovaný za jeden z nejoblíbenějších. Škoda vozy se totiž těší velké oblibě u uživatelů pro svoji ověřenou spolehlivost.

Vyzkoušejte nový vůz Škoda Kodiaq

Operativní leasing využijete ve svůj prospěch tehdy, kdy si chcete ušetřit čas i starosti. Při výběru vozu přihlédněte na své dosavadní zkušenosti a před podepsáním smlouvy pečlivě prozkoumejte dostupné vozy. Díky této službě můžete získat například nový SUV vůz Škoda Kodiaq – Povedený medvěd, který vás spolehlivě proveze jakýmkoliv terénem a jeho vnitřní prostor vám doslova vyrazí dech. Není divu, že nejnovější model způsobil poměrně velký rozruch. Dokážete si představit, jak budete působit na potencionální klienty nebo spolupracovníky, až přijedete na domluvenou schůzku novým Kodiaqem? Nemluvě o tom, že jej využijete i pro rodinné jízdy, protože místa je v něm opravdu dost. Ať už si vyberete z pestré nabídky kterékoliv vozidlo, ubude vám spousta starostí a to je v dnešní době to nejdůležitější. Uspořený čas můžete využít mnohem efektivněji.

Read more

Local News