Do Česka míří Bonusima – nákupní klub pro nákupní maniaky!

Share

Pokud oblibujete značkové produkty a služby, tak vás určitě potěší tato správa. Do Česka a dalších více než 100 zemi totiž míří nákupní klub Bonusima.

Na rozdíl od současných nákupních klubů, pouze pro členy, které nabízejí především módu a doplňky z neprodaných skladových zásob obchodů a výrobců, Bonusima přinese více než 1 milion pravidelně obměňovaných nabídek, včetně značkové elektroniky a domácích spotřebičů, módy a doplňků a šperků, parfémů a kosmetiky, multimédií a softwaru, hraček, zážitků atd.

Bonusima katalog bude obsahovat pouze nejoblíbenější, nejprodávanější a nejnovější produkty a služby více než 12,000 světových a lokálních top značek od více než 60,000 prodejců z celého světa a za nejnižší ceny v historii on-line nakupování. A to vše jen za malý poplatek 0,10 až 0,50 amerických centů na den za přístup, k těmto jedinečným nákupním příležitostem.

Nabídku, kterou získáte, vám navíc dodá prodejce, kterého už dobře znáte. Doručení zdarma, platba při dodání, možnost vrácení zboží a záruka jsou samozřejmostí.

To vše už příští podzim přinese Bonusima ve formě webové a mobilní aplikace do více než 100 zemí, v 50 jazycích a 80 měnách, včetně Česka, češtiny a České koruny.

Ještě předtím však chce Bonusima vše pořádně otestovat. Až 300,000 zájemcům z celého světa, včetně prvních 1000 zájemcům z Česka, proto nabízí doživotní VIP členství se spoustou skvělých benefitů, jen za malý jednorázový poplatek, pod podmínkou, že vše pořádně otestují. Za co je Bonusima navíc odmění i různými dárky, vzorky a extra slevami a jedním Bonusima Coinem, vlastní připravovanou krypto-měnou.

Více o této „tajné nabídce“, najdete zde na oficiální stránce Bonusimy.

Tajná nabídka pouze pro prvních 1000 Čechů

Read more

Local News