Kdo bude podzimním králem HET ligy? Sledujte poslední dvě kola online

Share

Nejvyšší fotbalová soutěž láká poměrně hodně diváků, nicméně mnozí z nich už v zimních měsících dávají přednost televizním přenosům. Není se čemu divit, protože venku je zima a třást se na prochladlé tribuně příjemné rozhodně není. I když zahřát může kohokoliv dění na hřišti. Letošní ročník se zdá být značně vyrovnaný až na Plzeň, která si jakoby hrála svou vlastní soutěž. V čele má velký náskok a vypadá to pro ni velmi nadějně. Podívejme se tedy na malou prognózu vývoje naší nejvyšší soutěže podrobněji.

Suverénní Plzeň

Lídrem HET ligy je opět tým z Plzně. Viktorka zatím neprohrála a svou sérii prodloužila i v posledním utkání. Na vlastním hřišti to odneslo Slovácko. Výsledek 4:1 ve prospěch Plzeňských jasně ukázal, že tým z jihu Čech to myslí s titulem vážně. Kouč Vrba sice ještě jitřil emoce a hovořil o tom, že všechno ukážou ještě zbývající dvě podzimní kola soutěže. Přesto se na tento tým ostatní dívají hodně zespoda.

Pražská S a překvapení letošního ročníku

Oba dva slavné pražské kluby jsou na tom podobně. Ovšem pouze bodově. Herně vypadá mnohem lépe Slavia, která je navíc ve hře i v Evropské lize. Navíc si v posledním kole smlsla na Dukle, když jí nasázela pět gólů. Jen kanonýr Škoda se trefil dvakrát. Ve Spartě příliš dobrá nálada nepanuje, nicméně italský kouč nepropadá panice a neustále hovoří o zlepšující se formě a nezbytnosti dlouhodobé soustavné práce. Překvapením soutěže je nováček s Olomouce, který oběma pražským klubům zdatně sekunduje.

Vychutnejte si zbývající dvě kola online

Že byste se rádi také usadili doma do křesla a podívali se na zbývající dvě kola HET ligy? To samozřejmě můžete. Stačí si zapnout na počítači Čt4 a sledovat průběh zápasů zcela zdarma. Na portálu spustit.cz se nachází nejen tento kanál, ale i spousta ostatních. Není problém zde sledovat jak české, tak i některé zahraniční stanice.

Read more

Local News