Britská čtvrť v Praze s moderní a pestrou architekturou

Share

Urbanistické pojetí, pestré rezidenční domy s výraznou architekturou, velkoryse řešené byty s panoramatickými výhledy. Přesně tak by se dala charakterizovat Britská čtvrť, což je developerský projekt, který klade nemalý důraz taktéž na veřejný prostor, jemuž náleží japonská zahrada s potokem.

Pokud jsou ve vašem hledáčku novostavby Praha, stačí nahlédnout do aktuální nabídky developerské společnosti FINEP, která má pod svou záštitou také Britskou čtvrť.

Čtvrť, ve které to žije

Britská čtvrť zahrnuje administrativní budovy i rezidenční domy, přičemž některé jsou nízkopodlažní, jiné vysoké, aby poskytovaly daleké výhledy. Dominujícím prvkem veřejného prostoru je náměstí Junkových, na které navazuje park s dětským hřištěm a venkovní posilovnou. Chloubou čtvrti je jednoznačně nádherná japonská zahrada, která láká k odpočinku po dlouhé pracovní směně.

Britská čtvrť se vyznačuje také vynikající občanskou vybaveností. Ve volném čase si vychutnáte kávu v některé z místních kaváren, zakoupíte si láhev vína ve vinotéce, ale navštívíte i kadeřnictví či restauraci. Kvalitní služby jsou základním stavebním kamenem.

Přijdou si na své i rodiny s dětmi, pro něž je důležitá přítomnost dětských hřišť. Zatímco si vaše ratolesti hrají na hřišti, vy si vychutnáváte kávu na zahrádce. Zkrátka tak by se v několika větách daly popsat nové byty v Praze, jež jsou momentálně na prodej.

Úplně jiný rezidenční projekt

Britská čtvrť se naprosto odlišuje od moderních rezidenčních projektů, a to tím, že se jedná o pulzující místo, jež propojuje práci s bydlením a urbanistickým přístupem. Vznikly tak malé komerční prostory, které mají v zádech dětská hřiště a posilovny.

Stačí zadat do vyhledávače „nové byty Stodůlky“, FINEP vám poskytne hned několik různých dispozic. Stačí si vybrat.

Read more

Local News