Boxerky a trenky – tvoje soukromá pánská záležitost

Share

Boxerky a trenky jsou mužskou záležitostí. Už dávno neplatí, že boxerky kupuje maminka, manželka a podobně.  A ani to, že pod vánoční stromek dostanete trenky a jste na celý rok zásobení a čekáte do budoucích Vánoc. A samozřejmě, v obchodě celý rok ignorujete pánské trenky nebo pánské boxerky. Tyhle časy jsou už dávno za námi!

Milý pane, je doba, kdy je to jen na tobě! Obchody nabízejí nekonečný výběr, takže už žádné výmluvy a staň se pánem svého šatníku a kup si své vlastní trenky!

Jak na to?

První věc je ta, že pánské boxerky musí dokonale sedět. Je úplně jedno, jestli si chceš koupit boxerky nebo trenky a je úplně jedno, jaká je to značka. Klíčové je, aby si zvolil správnou velikost. Nevýhodou je, že pánské trenky si asi v kabince v obchodě s konfekcí nezkusíš, tak přípravu na nákup musíš udělat už doma.

Změř si pás (fakt, měj soudnost a buď v pohodě s tím, co naměříš, tvá silueta a rozkrok se ti poděkuje). Potom změř boky. A pak už zbývá jen se podívat na tabulky velikostí, které už máš všude na internetu dokonce i pro konkrétní značku! V tabulce velikostí najdeme kolonku pro trenky či boxerky a porovnáme míry, které jsme si doma naměřili a voilá – máme svou konfekci na míru!

Bavlna je nejvhodnější materiál pro pohodlí pánských boxerek.

Materiál je druhým klíčovým prvkem, když jde o pánské trenky nebo pánské boxerky na míru. Bavlna je prodyšný materiál, který se nejlépe nosí, netlačí, nevyvolává žádnou alergii, ale i při bavlně musíme zmínit jedno velké ale. Je nevhodná při sportu, protože špatně odvádí pot a kdo by toužil po tom mít promočené trenky? Zde je vhodné zvolit funkční boxerky nebo trenýrky z funkční látky, které vám dokonale a vděčně poslouží při sportovních výkonech.

Samozřejmě, existují i různé jiné materiály, ze kterých se pánské trenky vyrábějí a to je například luxusní satén, kde boxerky budou působit opravdu speciálním dojmem. No ale co se týče denního nošení, satén nedoporučujeme, protože ne každému tento materiál vyhovuje. Doporučujeme začít s bavlnou a postupně sám zhodnotit, jaký materiál je pro tebe nejvhodnější.

Černá a šedá jsou sice klasikou, ale nudnou.

Černé trenýrky, šedé boxerky. To všechno je fajn, ale při pohledu jaké jsou dnes možnosti je mít takové spodní prádlo promarněná šance. Kromě klasických obchodů můžeš pohodlně nakupovat i přes internet, který nabízí kromě nepřeberného množství informací i nepřeberné množství e-shopů, kde se dají objednat trenky na míru (například dedoles.cz nabízí bavlněné pánské trenky nebo bavlněné pánské boxerky s veselými a barevnými motivy za přijatelné a bezkonkurenční ceny).

Tak si to shrneme

Prvním krokem je mít soudnost a přiznat své míry – tím pádem si zaručíme, že si vybereme vhodně padnoucí trenky. Střih – zpočátku můžeme zvolit klasický a případně poté se uchýlit k jiným. Dále – materiál, doporučujeme bavlnu, aby ses cítil jako ve vatičce. No a nakonec si zvolíme motiv, barvu podle svého vkusu.

Pokud si netroufáš odhadnout své míry sám, v obchodech ti ochotně pomůže asistentka, ale upozorňujeme, že toto je spíše záležitostí těch dražších a lepších obchodů. Pokud upřednostňuješ eshop, doporučujeme  Dedoles. Přejeme hodně zdaru při nakupování a ty hrozné trenky, které nesedí, zahoď do koše!

Zdroj fotografie: Dedoles

Read more

Local News