Bolf.cz obléká mužům elegantní pánské košile

Share

Vymaňte se z trikové nudy a opět vklouzněte do košilí. I když si ponecháte džínsy, košile z vás udělá nového člověka. Na Bolf.cz jich najdete tolik, že si nelze nevybrat.

Naše dámy nás vidí rády v tričku. Nemusí se totiž žehlit. Ale ono ani péče o košile neznamená vždy galeje. Mnohdy stačí košile hezky zapnuté, ještě teplé z pračky, vyvěsit na věšáku a pořádně rukama srovnat švy. Kvalitní košile nepotřebují žehličku vůbec vidět, a ani nemusí být nežehlící.

Pro košile nejezděte do obchodu, největší výběr najdete na internetu

Na Bolf.cz koupíte košile do obleku i casual outfitů. Výběr má e-shop skutečně pestrý. Jednobarevné, včetně tradiční bílé, modré a černé, ale i barevné – se vzory, nebo bez. Vyberete si klasické košile s dlouhým i krátkým rukávem, i ty, co se nosí na triko. Nechybí oblíbené vzory, jako proužek či kostka. Avšak též tradiční hity, pokud jde o osvědčené materiály – džínovinu či flanel.

Čtyři košile, které musíte mít

Každý z nás ocení jiné typy košilí. Přesto existují košile, které by v šatníku neměly nikdy chybět. Pojďte se na ně podívat a pokud v tom vašem chybí, pořiďte si je.

Bílá košile s dlouhým rukávem jako železná jistota

Ne, není ničím nudným a ani přežitkem. Vždy máte šanci vybrat si takovou bílou košili, která bude zajímavá určitým detailem. Každý muž by v šatníku tuto košili měl mít. Hodí se do obleku i k džínsům, zpod svetru dokáže bílý límeček vykukovat natolik elegantně, že stylově pozvedne i takto prostý outfit. Vždy bude východiskem z krize, když nevíme, jak se vhodně obléct? Jít v obleku, nebo v džínách? Oblečte si džíny s elegantní bílou košilí, ev. přidejte i sako. Určitě nezpůsobíte faux pas.

Černá košile jako jistota

Košile N2 pánského šatníku – to je rozhodně černá pánská košile. Jde o další možnost, jak vyřešit elegantní outfit bez nutnosti příliš upjatého oblečení. Navíc, každý z nás musí z času na čas absolvovat i nějakou tu pietní akci a pro ni bývá černá košile nezbytností. Pozor však, ne každému černá sluší. Řešení je jednoduché. Zvolte si pudrovou černou, tedy extra tmavě šedou. Případně si vyberte černo-šedý jemný proužek.

Proužkovaná košile do práce i na rande

Je až neuvěřitelné, jak nám mužům jemný proužek na košilích sluší. Bývá to přesně ta košile, díky které jsme ochotni vzdát se i pohodlných trik. Nezklame v obleku, do saka, ani k džínsům. V práci budeme za elegána, na rande za šarmantního džentlmena. Prostě ideální kousek pánského šatníku.

Neopomínejte volnočasovky

Volnočasové košile milují kostky, klidně jemné květinové vzory v porcelánovém stylu, a taktéž džínovinu. Dají se nosit klasicky, ale i rozepnuté na triko jako lehká další vrstva. Při výběru košil pro volný čas můžete směle popustit uzdu své fantasie. Podívejte se třeba na ty, kterým se dají elegantně ohrnout rukávy. Taková košile s dlouhým rukávem se pak dá nosit celoročně.

Read more

Local News